Ellen Bergström, Niclas Lij och Ellen Bergström skrattar
Ellen Bergström och Niclas Lij hittade kärleken i varandra. - Foto: ellenbergstrom/Instagram

5 saker du kanske inte visste om Ellen Bergström

Hon är skådespelaren som slog igenom som huvudkaraktären Elsa. Hon blev misshandlad i sin tidigare relation men nu har hon hittat en ny kärlek. Det skiner om paret när de är tillsammans. Det är såklart Ellen Bergström vi pratar om!


Ellen Bergström, 28, föddes i Vinåker i Södermanland men bor nu i Stockholm. Kommer ni ihåg tv-serien Elsas Värld som baserades på Sofi Fahrmans bok? Där spelade Ellen nämligen huvudrollen Elsa. 

Hon har en populär Youtube-kanal med över 30 000 följare. 

Under 2016-2017 var Ellen radiopratare i Vakna med NRJ och under 2017 kunde ni se henne som deltagare i Let's Dance på TV4 där hon gjorde sig känd för sin härliga frispråkighet. 

Det var i Nemo Hedéns podcast "Nemo möter en vän" som Ellen berättade att hon hade blivit misshandlad av en tidigare pojkvän, läs mer om det här. Det är inte Ellens ex-pojkvän Mike Radoor, 30, som hon berättar om – något hon tydligt klargör i podcasten. Ellen hade aldrig tidigare berättat om misshandeln, av hänsyn till killen och hans familj. 

För Ellen tog det lång tid innan hon insåg vad hon hade blivit utsatt för. Först efter uppbrottet från ex-pojkvännen fick hon höra att han även misshandlat sina tidigare flickvänner. 

– Det var då jag faktiskt fattade att jag hade blivit misshandlad, när jag fick prata med exen. Att han hade gjort samma sak mot dom. Det var först då jag fattade att det verkligen hade hänt, sa Ellen i podden.

Vid årskiftet 2017–2018 spekulerades det mycket om Ellen och Niclas Lij var ett par. Under nyårsafton spenderade Niclas och Ellen nämligen kvällen på samma ställe och passade då även på att ge varandra en liten nyårskyss som man kunde få se på deras Instagram.

Vid årskiftet 2017–2018 spekulerades det mycket om Ellen och Niclas Lij var ett par. Bildkälla: ellenbergstrom/Instagram

Idag är paret riktigt kära och man kan se söta bilder på deras Instagram. Men hur träffades de?

”Vi träffades på en nattklubb. Rättare sagt på ett speed-dejting event. Jag var med på skoj och Niclas skulle agera "dejt-proffs" och ge tips till dejtarna” har Ellen tidigare skrivit på sin Instagram. 

Varken Ellen eller Niclas var alltså på eventet för att hitta kärleken men de hittade sin perfect match ändå. Ganska romantiskt va?

Vill du veta lite mer om Ellens pojkvän Niclas? Det kan du läsa mer om här.

Se mer i klippet ovan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vet du vem Ellen är?
Tack för din röst!