Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Selena Gomez stora sorg – kan inte släppa Justin Bieber

- 16/08/2018, 17:03 -

Justin Bieber är nyförlovad med sin flickvän Hailey Baldwin och paret verkar gå på rosa moln i höst. Men en som inte är lika lycklig är Justins ex-flickvän Selena Gomez.

Justin Bieber, 24, är lyckligt nyförlovad med sitt livs stora kärlek – fotomodellen Hailey Baldwin, 21.  

Men en som inte är lika glad över turturduvornas förlovning är Justins ex-flickvän Selena Gomez, 26. 

Selena och Justin var ett par under flera år, och gjorde slut flera gånger för att senare bli ihop igen. I oktober 2017 blev de ett par igen och var då helt oskiljaktiga. 

Selena Gomez och Justin Bieber
Selena Gomez och Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles tidigare i år. Bildkälla: Stella Pictures.

I januari tidigare i år checkade Selena in på rehab för att hantera sin ångest. Den 1 mars önskade hon Justin en underbar födelsedag med ett gulligt meddelande och en bild där hon leende tittade in i kameran och på sin panna hade hon klistrat ett foto på Bieber. 

Till hälsningen skrev hon "1 mars 1994 så föddes en person jag känner som är supercool. Boom". 

Det var bara fem månader sedan och nu är alltså Justin förlovad med någon annan. 

Justin började dejta Hailey igen i juni, och de hade tidigare haft en flört år 2016. Och bara en månad efter att Hailey och Justin börjat träffas så gick han alltså ner på knä den 7 juli och friade till Hailey med en massiv diamantring. 

Hailey Baldwin och Justin Bieber
Hailey Baldwin och Justin Bieber i New York. Paret förlovade sig i juli 2018. Bildkälla: Stella Pictures.

Så det kanske inte är så konstigt att Selena fortfarande inte har kommit över sitt ex. 

Nu avslöjar nämligen Hollywoodlife att Selena har väldigt svårt att släppa Justin – och hon kan inte sluta att titta på bilder på Justin och henne själv.

Selena Gomez
Selena Gomez kan inte sluta att titta på gulliga bilder på henne själv och Justin. Bildkälla: Stella Pictures.

– Selenas vänner upptäckte att hon satt och kollade på gamla selfies som föreställde henne och Justin. Hon sa att hon har försökt radera bilderna men hon klarar helt enkelt inte av det. Det är söta minnen och Selena gillar att kolla på bilderna då och då, säger en källa till Hollywoodlife och fortsätter: 

– Att se bilder på henne och Justin där de ler och är lyckliga tillsammans påminner Selena om den fina tiden hon hade med Justin. Hon blir känslosam när hon ser bilderna och vill inte ta bort dom, även fast han ska gifta sig med någon annan, berättar källan. 

Selena Gomez
Selena Gomez kan inte släppa ex-pojkvännen Justin Bieber. Bildkälla: Stella Pictures.
Har du också saknat ett ex?