Här är sjuka bilderna från Love Island Sverige-villan

På söndag sänds första avsnittet av Love Island Sverige. Ta en exklusiv titt på huset som de åtta kärlekssökande deltagarna kommer att bo i.


På söndag är det premiär för den helt nya serien ”Love Island Sverige”. Vi har tidigare avslöjat de åtta singlarna som kommer att delta i TV4s serie. Bland dem finns bland annat sångerskan Sandra Gaudin Gonzalez, kocken Daniel Helsing Cederborg och marknadschefen Kitty Haxholm. Och det alla har gemensamt är att de hoppas på att finna kärleken.

Love Island Sverige är en svensk version av det brittiska dejtingprogrammet ”Love Island” som blivit en enorm succé, inte bara i England utan världen över. I programmet kommer åtta deltagare bo tillsammans på en lyxig ö i hopp om att hitta den rätta.

Love Island Sverige kommer att sändas live varje dag i sex veckors tid, och under tiden kan vi följa allt som händer i lyxvillan på den grekiska ön Korfu.

”Jag är så otroligt spänd på att ta del av deltagarnas första möten, och hur deras relationer utvecklas inne i villan”, säger programledaren Malin Stenbäck i ett pressmeddelande.

Styrs av tittarna

Något som är unikt med programmet är att tittarna faktiskt får vara med och bestämma över deltagarna och vad som händer i Love Island-villan. Genom att ladda ner och använda sig av Love Island appen kan du vara med och bestämma vilka deltagare som ska dejta varandra.

Helt galet, och väldigt kul!

Och redan nu får vi en exklusiv titt bakom kulisserna. Här är några bilder på det helt fantastiska huset som de åtta deltagarna kommer att bo i. 

Det ser helt fantastiskt ut! Bildkälla.TV4.
Här kommer deltagarna att kunna lounga. Bildkälla: Privat
Kitty Haxholm är en av deltagarna som kommer att bo i huset. Bildkälla: Eric Jösjö/TV4

Och nu när du fått se lite av villan så är du kanske du sugen på att veta mer om deltagarna? Här kan du läsa allt om du åtta singlarna som hoppas på att finna kärleken. 

Om det skulle vara så att du blir lite sugen på att söka in till programmet själv, kan du faktiskt göra det redan nu. Läs mer om det här!

Se mer av villan i videospelaren ovan!

TV4
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du att kolla på Love Island Sverige?
Tack för din röst!