Meghan Markle har köpt present till sin dotter
Meghan Markle har slagit till på en riktigt vacker present till sin kommande dotter. - Foto: Matt Dunham/AP/TT Bild, Peter Morrison/AP/TT Bild. Bilden är ett montage.

Meghan Markle har köpt en present till sin kommande dotter

Hertiginnan av Sussex, Meghan Markle, låg verkligen ute i god tid. Nu avslöjas det vad Meghan har slagit till på och köpt till sin kommande dotter. Och det hon har valt att gravera in är så fint! <3


Den tidigare skådespelerskan Meghan Markle, 37, blev hertiginna av Sussex när hon gifte sig med prins Harry den 19 maj. 

Sedan dess har hennes fantastiska stil hyllats världen över – här kan du läsa om hennes galet dyra klänningar och outfits. Men visst har Meghan råd att sätta lite guldkant på vardagen – nyligen skrev Nyheter24 om hennes hemliga miljoner...

Men Meghan var faktiskt en stilikon långt innan hon blev hertiginna – många känner igen henne från röda mattor och såklart TV-serien "Suits". 

Kärleken blomstrar mellan prins Harry och Meghan Markle. Bildkälla: Matt Dunham/AP/TT Bild

I en intervju med Hello! år 2015 berättade Meghan om något speciellt som hon unnade sig – och sin kommande dotter.

– Jag har alltid drömt om Cartiers French Tank-klocka. När jag fick veta att vi skulle få göra en tredje säsong av "Suits" – något som då kändes som en milstolpe – så gick jag loss och köpte den, berättade Meghan, skriver Harpers Bazaar.

Just den modellen som Meghan köpte kostar cirka 100 000 kronor. 

Kanske blev Meghan inspirerad av prins Harrys mamma, prinsessan Diana. Lady Di bar ofta nämligen precis den klockan, något som bland annat har uppmärksammats på Cartiers Instagramsida. 

Prinsessan Diana med sin Cartier-klocka. Bildkälla: Instagram/cartier

Meghan berättade även för Hello! att hon såg till att gravera ett fint meddelande på klockan. 

"Till M.M från M.M", står det att läsa på inskriptionen på klockans baksida.

– Jag planerar att ge klockan till min dotter en dag. Det är vad som gör sådana saker så speciella, bandet du har till dem, berättade Meghan då. 

Något som även ger oss en vink om vad Meghan planerar att döpa en eventuell dotter till – det blir helt enkelt något med begynnelsebokstaven "M", precis som hon själv har. 

Är du nyfiken på vad Meghan och Harrys kommande barn kommer att få för namn kan du läsa mer om det här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!