Meghan Markle och prins Harry har köpt en Labrador.
Meghan Markle och prins Harry köpte en Labrador i början av sommaren, skriver People. - Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/TT Bild, Instagram. Bilden är ett montage.

Meghan Markle och prins Harry välkomnar en ny familjemedlem

Prins Harry och Meghan Markle, hertiginnan av Sussex, har en ny familjemedlem. Och nej, det är ingen bebis – utan en gullig liten hund!


Prins Harry, 33, och Meghan Markle, 37, har välkomnat en ny medlem i sin familj! 

Enligt People så köpte det nygifta paret en Labrador i början av sommaren. Hunden har varit med paret på deras lyxiga landställe och även myst med Harry och Meghan i Kensington Palace.

Meghan är en riktig hundmänniska, och hade tidigare hunden Bogart som är en mix av Labrador och vallhund. Bogart var en hund som tidigare inte hade något hem och det var faktiskt TV-stjärnan Ellen DeGeneres som fick Meghan att adoptera lilla Bogart. 

Meghan Markle med hundarna Guy och Bogart. Bildkälla: Instagram

Men när Meghan flyttade till England för att gifta sig med Harry och bli hertiginna av Sussex så var hon dessvärre tvungen att lämna ifrån sig Bogart.

Meghans lilla Beagle som heter Guy fick däremot följa med till England, och var vid sin mattes sida när Meghan fick sitt hår och smink fixat inför sitt bröllop på morgonen den 19 maj.

Meghan Markle och hunden Guy. Bildkälla: Instagram

Även prins Harry är även han lika hundgalen. Under flera års tid har han velat ha en hund. 

Det har tidigare rapporterats att han har frågat både sin pappa prins Charles, sin bror prins William och hans hustru Kate om de inte kan köpa en hund till honom i födelsedagspresent.

Prins Harry är riktigt hundkär. Bildkälla: Stella Pictures.

Men det har alltså inte blivit någon hårig vän för prins Harry förrän nu.

Meghan och Harrys lilla labrador behöver inte heller vara ensam – den har nämligen en lekkamrat i prins William och Kates cocker spaniel, som heter Lupo. Paret köpte Lupo kort efter sitt bröllop den 29 juli 2011.

Vill du läsa mer om Meghan Markle? Här kan du se vad hon har köpt för lyxig present till sin kommande dotter.

Är du nyfiken på hur rik Meghan är? Här kan du läsa om Meghans hemliga miljoner – och ja, det är riktigt mycket pengar som Markle har på banken!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!