Söndag 28 Nov
Stockholm

Därför var inte Laila Bagge på Anders Bagges bröllop

 Laila Bagge berättar om varför hon inte gick på Anders Bagges bröllop.
Anders Bagge gifte sig med Johanna Lind. På plats var det mängder av kändisar – men Bagges ex-fru Laila satt hemma istället. Foto: Anders Wiklund/TT Bild, Jonas Ekströmer/TT Bild. Bilden är ett montage.

I lördags gifte sig Anders Bagge med Johanna Lind – och det var ett riktigt kändistätt bröllop. Men en som inte var på plats var Anders ex-fru Laila Bagge. Nu berättar hon varför.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I helgen ägde ett av årets mest kändistäta bröllop rum. Det var i lördags som Anders Bagge, 50, och Johanna Lind, 46, lovade att älska varandra i nöd och lust. 

Bröllopet ägde rum under lördagen i Eric Ericsonhallen i Stockholm. 

Bland gästerna var det sjärntätt – på plats fanns bland annat Carola Häggkvist, Kristin Kaspersen, Carolina Gynning och Jenny Strömstedt

"Vilken fest, vilken kärlek, vilken helg och vilka underbara människor jag fått träffa i helgen", skrev Carola på sin Instagram efter vigseln.

Anders Bagge och Johanna Lind gifte sig i lördags i Stockholm. Bildkälla: Stella Pictures.

Men en som lös med sin frånvaro var Anders ex-fru Laila Bagge, 45. 

I måndagens RixMorronzoo så frågade Lailas radiokollega Roger Nordin hur bröllopet var, skriver Aftonbladet. 

Och Laila blev minst sagt något chockad över frågan. 

– Nu tog du mig lite off guard. Det var fint. Jag såg det på Instagram och följde det lite så. Men jag var inte där, berättar Bagge i radioprogrammet. 

Laila Bagge var inte på ex-maken Anders Bagges bröllop. Bildkälla: Anders Wiklund/TT Bild

Roger frågade då Laila om det var så att hon inte var bjuden. 

– Vigseln var jag bjuden till. Men inte middagen. Så jag var med mina barn istället, säger Laila.

Roger var nyfiken och ville veta mer om hur det låg till – men då blev det tvärstopp från Lailas sida. 

– Roger, på riktigt. Jag vill inte prata om detta. Saken är den, om jag ska vara helt ärlig. Johanna, Anders fru, ville inte ha några ex där. Och det får man respektera. Så jag respekterar det. Så. Det är det enda jag kommer säga, sa Laila. 

Laila och Anders Bagge har fortsatt att arbeta tillsammans sedan de skilde sig. Här ser vi Alexander Bard, Laila och Anders Bagge i "Idol"-juryn år 2013. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

Men Roger fortsatte att försöka krama ut information från Laila – och det hela slutade med att Laila fick höja rösten för att få ett stopp på de envisa frågorna.

Enligt Anders Bagges manager Peter Carnello så hade brudparet bestämt att det skulle vara en ex-fri middag, men att ex var bjudna på vigseln, skriver Aftonbladet.

Skulle du bjuda ett ex på ditt bröllop?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela