Måndag 6 Dec
Stockholm

Joakim Lundell berättar om skräcken: "Jonna bara skriker"

Joakim och Jonna Lundell berättar om skräcken.
Joakim och Jonna Lundell berättar om när ett galet fan försökte stjäla deras turnébuss – samtidigt som Jonna sov i baksätet. Foto: Youtube/Jocke & Jonna, Magnus Hjalmarson Neideman/SvD/TT Bild. Bilden är ett montage.

Nu väljer Youtubeparet Joakim och Jonna Lundell att berätta om den otroligt obehagliga händelsen de nyligen var med om. En full man tog sig in i deras bil – samtidigt som Jonna låg och sov i bilen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är på sin Youtubekanal som Joakim Lundell, 32, och hans fru Jonna Lundell, 24, berättar om en riktig mardrömshändelse som de nyligen var med om. 

Paret skulle åka till Östersund med Joakims turnébuss och när de har kommit till Sundsvall så bestämmer de sig för att ta en paus.

Joakim och Jonnas vänner Danjal och Kristoffer som är med på resan går in på Max för att köpa lite mat och Joakim går för att kissa. Kvar i turnébussen ligger höggravida Jonna och sover.

– Det känns som att man har drömt det men jag vet att det är sant, säger Jonna i klippet.

Joakim och Jonna Lundell berättar om mardrömshändelsen. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

När Joakim kommer tillbaka från kisspausen går han i i bussen för att hämta en kudde. När han vänder sig om ser han en person sitta vid ratten. 

Det är en man som är "skitfull" och har en cigg i munnen. Mannen, som Joakim aldrig har sett förut, försöker starta bilen.

– Jonna bara skriker "Gör något!", berättar Joakim.

Då vänder sig mannen om och ser att Joakim och Jonna är i bilen – något som han inte hade uppfattat innan.

Mannen skiker då: "Där är du ju Jockiboi!".

– Jag hör på hans röst att han är glad av att se mig, så han hoppar ut från förarsätet och springer ut och runt för att ta sig till skjutdörrarna och ta sig in där för att prata med mig, berättar Joakim.

Joakim och Jonna Lundell klarade sig oskadda. Bildkälla: Magnus Hjalmarson Neideman/SvD/TT Bild

Samtidigt skriker Jonna i ren panik, och Joakim ropar i sin tur åt mannen att han ska backa.

– Jag skriker BACKA, BACKA, BACKA, berättar Joakim.

Joakim berättar att han slår upp näven för att visa att om mannen kommer närmare så kommer han att få stryk. Mannen försöker då förklara för Joakin att han är ett fan.

– Dude, du försökte full köra iväg med min höggravida fru. Du gjorde intrång i bilen och försökte sno bilen. Men vi fattade att han var så extremt full, det gick inte att prata med honom, säger Joakim.

Jonna berättar att det var läskigt eftersom hon inte heller visste vad han hade för anledning eller vad han försökte göra.

– Jag vart livrädd och du vart asarg, säger Jonna.

Joakim berättar att mannen sedan blev aggressiv men att Joakim inte ville ringa polisen – men Joakim vädjar nu till mannen om att be om ursäkt till dom eftersom han skrämde livet ur Jonna.

Kommentera
Kopiera länk
Dela