Linn Ahlborgs trosor hamnade på vift under Rockbjörnen

I sin senaste Q/A berättar Linn Ahlborg om hur det var att gå på årets Rockbjörnen – och man kan minst sagt säga att det inträffade en riktigt rolig incident.


Det är få Linn Ahlborg-fans som undgått att hon nyligen flyttat till Stockholm. Linn skrev ut på sin blogg att hon i och med sina lanseringar, events och samarbeten känner att det blir enklast att bo och leva i Stockholm.

"Det här är ju trots allt mitt jobb. Nu kan jag börja gå på möten, events och skapa kontakter på ett helt annat sätt än här. För ni vet ju att jag aldrig går på events. Och det är inte bara för att jag bor en bit bort och har gått i skolan hela dagarna utan jag tror även min introverta sida spelar in lite här", skrev hon då på hennes blogg.

Sagt och gjort så blev Linns första event som nyinflyttad ingenting mindre än den kändistäta Rockbjörnen. Och kändistätt betyder ju alltid en lång röda matt.

Berättar om trosincidenten

Linn tog sig som väntat en sväng om på röda mattan innan galans start, och haffades då av två journalister som ville intervjua henne. 

– Det var två killar som frågade lite om vad jag hade i min väska och så vidare. Problemet är bara vad jag har i min väska, berättar Linn. 

Linn är nyinflyttad i Stockholm och kan nu börja gå på alla de kändisevents som hon bjuds in till. Bildkälla: Linn Ahlborg Instagram
På Rockbjörnen var det två journalister vid röda mattan som ville veta vad Linn hade i sin väska. Och ja, det var mer än läppglans, kort och mobil. Bildkälla: Linn Ahlborg Youtube

Och vad Linn då syftar på? Jo trosor.

– De bad mig att visa vad jag har i min väska. Och jag hade ju trosor i min väska. Vet inte vad det sänder för signaler, men dom visade jag i alla fall. Gud, jag är verkligen en tjej som är väldigt ny på att ställa upp på intervjuer. Snälla vem fan visar sina trosor under en intervju, flytta tillbaka till Gävle herregud, skrattar Linn. 

Men det var långt ifrån det enda som hände under Rockbjörnenkvällen. Som lök på den goda laxen så blev Linn utelåst, då hon inte visste att huset krävde kodlås efter ett visst klockslag. 

Efter lite tårar och ett par samtal hem till föräldrarna lyckades hon tillslut checka in på hotell där hon stannade över natten. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Brukar du ha trosor med i handväskan?
Tack för din röst!