Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Marcelo Peña i storbråk med flickvännen Nina Glimsell: "Vidrigt"

- 04/09/2018, 14:33 -

Marcelo Peña och Nina Glimsell är idag ett par – men vägen har inte varit helt rak. Särskilt inte då Marcelo hade extrema svårigheter med att lära sig Ninas namn.

Det var under måndagen som årets Paradise Hotel hade sin premiär. Och årets säsong började med ett rungande avsnitt som innehöll både intriger, drama, starka gnistor och sex. 

Två som redan första veckan bockar av nästan alla punkter är deltagarna Marcelo Peña och Nina Glimsell. Nyheter24 skrev om kärlekssagan redan innan premiären då vi lyckats luska ut att paret idag är tillsammans, och att deras första möte var just i Paradise Hotel. 

Men som vi alla vet kan det vara lite knackligt i början. Särskilt när den ena parten är något glömsk...

"Vidrigt"

Under tisdagens avsnitt kommer det vankas fest och deltagarna kommer att vara uppladdade till max. Men dessvärre kommer en liten incident att äga rum under kvällen. 

Nina Glimsell är en av deltagarna i Paradise Hotel 2018
Marcelo glömmer bort vad Nina heter, trots att de delat säng natten innan. Och av vad man kan se så har Nina börjat få starka känslor för Marcelo. Bildkälla: Viafree
Marcelo berättar för produktionen att han har dåligt samvete
Marcelo blir väldigt ångerfull då han byggt upp starka känslor för Nina. Bildkälla: Viafree

Trots Nina och Marcelos romantiska natt tillsammans så glömmer Marcelo bort vad Nina heter. Och detta är allt annat än populärt...

Se klippet från kvällen i spelaren ovan. 

Var med i Temptation Island tillsammans med exet Annica

Marcelo klev år 2012 in i Big Brother Sverige. Peña skapade snabbt rubriker, och efter en period i huset blev han även störtkär i Annica Englund, som han även förlovade sig med i samma program. Paret höll ihop i cirka 5 år innan de på grund av olika anledningar gick isär.

Ex-paret valde att delta i Temptation Island 2017 som är en dokusåpa som går ut på att sätta sitt förhållande på prov. Många har i efterhand spekulerat i om det var just såpan som låg bakom parets uppbrott. Men riktigt så var det inte. 

"Det hade tagit slut ändå då vi var på så olika platser i livet", skrev Annica på sin blogg. 

Mer om det kan du läsa här.

Kvällens avsnitt ser du på TV3 klockan 22.00 eller på Viafree.