galet mycket pengar tjänar Therése Lindgren

- 06/09/2018, 10:59 -

Youtuber, bloggare, författare, designer och aktuell med ett bästsäljande skönhetsmärke – Therése Lindgren har många strängar på sin lyra. Och hon tjänar miljonbelopp på sina många jobb.

Det är tidningen Di Digital som har sammanställt vad Sveriges största influencers tjänar. Tidigare har Nyheter24 skrivit om att både Joakim och Jonna Lundell, Bianca Ingrosso och Isabella "Blondinbella" Löwengrip har riktigt stora bankkonton.

Men en av de allra rikaste i sammanställningen är Youtubern Therése Lindgren, 31.

Therése började med Youtube år 2013 och har över 720 000 prenumeranter. Fyra gånger i veckan släpper hon nya videos på sin kanal.

Therése Lindgren.
Therése Lindgren. Bildkälla: Henrik Montgomery/TT Bild

Dessutom bloggar hon om sin vardag – det är allt från personliga inlägg om livet med den blivande maken Anders Vesterlund och parets hundar till texter om mode och skönhet.

Även på Instagram har Therése en stor följarskara – hela 862 000 personer följer vad hon pysslar med om dagarna.

Sist men inte minst så har Therése även ett skönhetsbolag. Tillsammans med CCS Healthcare lanserade Therése tidigare i år märket Indy Beauty som gör helt veganska skönhetsprodukter. 

Något som Therese har full koll på då hon brinner för djurrätt och själv är vegan.

Mångsysslaren Therése har även släppt flera böcker – hon debuterade år 2016 med boken ”Ibland mår jag inte så bra” som sålde i 200 000 exemplar. 

Boken handlar om psykisk ohälsa, och även det är något som Therése själv har upplevt och öppet skriver om.

Therése Lindgren
Therése Lindgren tjänar många miljoner. Bildkälla: Lars Pehrson/SvD/TT Bild

Och allt hennes hårda arbete lönar sig verkligen. År 2016 så omsatte hennes bolag 9,6 miljoner kronor. Vid årets slut så kunde Therése alltså ta ut 5,5 miljoner kronor i slutet av det året. 

Förra året så dubblade Therése sin omsättning som landade på 19,5 miljoner kronor. Resultatet dubblerades och allt som allt gav det alltså Therése en saftig utdelning på galna 13 miljoner kronor, skriver Di Digital.

Rätt ner i plånboken, alltså!

Här kan du läsa om vad andra svenska influencers tjänar: 

Så mycket pengar tjänar egentligen Isabella "Blondinbella" Löwengrip

Pengaregn över Joakim och Jonna Lundell – så mycket pengar cashar Youtubeparet in

Succé för Bianca Ingrosso –  så mycket pengar har hon på banken