Penny Parnevik och pojkvännen Douglas Murray.
Penny Parnevik och hennes pojkvän Douglas Murray var på TV-galan Kristallen. Penny är inte nöjd med kvällen. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Penny Parnevik om skandalen på Kristallen: Blev irriterad

Det är i podcasten "Pillowtalk" som systrarna Peg och Penny Parnevik pratar om TV-galan Kristallen. Och Penny är allt annat än nöjd med hur kvällen blev.


Det var den 31 augusti som TV-galan Kristallen gick av stapeln. Familjen Parnevik var nominerade – men vann inte. I sin podcast Pillowtalk berättar nu systrarna Peg och Penny Parnevik om kvällens många besvikelser.

Något som verkligen störde Penny allra mest var hur galan var arrangerad.

– Alltså det var SÅ DÅLIGT. Man kommer dit, röda mattan var ganska förvirrande men det funkade. Men alla var typ inträngda i ett rum. Jag tyckte att det var svettigt och förvirrande. Sen gick man vidare till ett annat rum och då var det en kille som intervjuade mig och det made no sense, säger Penny och fortsätter:

– Hela upplevelsen var konstig. Sen kommer jag fram och då påstår folk att jag ställde till med en scen, men då gav dom biljetterna. Jag hade tänkt att eftersom jag hade sagt att jag kommer med min dejt alltså Douglas (Murray, reds. anm) som också har varit med i programmet, och Philippa kommer med sin pojkvän och sen kommer mamma. Då tänker jag att vi ska sitta med varandra. Men nej, nej, nej, säger Penny.

Peg och Penny Parnevik pratar om TV-galan Kristallen i sin podcast. Bildkälla: Stella Pictures.

Penny berättar att de inte fick sitta med sina pojkvänner. Philippas kille hade flugit hela vägen från New York och skippat skolan för att vara med på galan.

– Varför fick inte han sitta med sin tjej, han pratar inte ens svenska så han förstår inte vad som händer under galan, säger Penny.

Penny berättar att hon sa till de som delade ut biljetterna att hon inte behövde sitta längst fram utan hellre ville sitta med sin kille.

– Då fick jag inte göra det, och då var jag såhär "Det här är sååå dåligt". Jag blev irriterad. Jag tycker att det är konstigt gjort.

Douglas Murray och Penny Parnevik på Kristallen. Bildkälla: Stella Pictures

Peg flikar då in att även hennes kille, Filip Lamprecht, fick sitta längst bort.

– Och han är ändå en stor stjärna i programmet, säger Peg.

Penny berättar sedan vidare om kvällens andra nederlag som bland annat var att det inte fanns några bord när gästerna skulle äta middag, och att ny mat stod huller om buller med gamla tallrikar.

Hur själva upplägget för själva galan var utformat irriterade också Penny. Däremot är både Peg och Penny imponerade av programledaren Gina Dirawi som de unisont hyllar.

En annan kändis som inte hade sitt livs bästa kväll under galan var Camilla Henemark, som slängdes ut från festligheterna. Det kan du läsa mer om här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

3 timmar sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.