Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Se storbråket i Studio Paradise: "Aldrig hänt tidigare"

- 06/09/2018, 19:31 -

Det blev en ordentlig pajkastning i gårdagens Studio Paradise efter att Arvid Stenbäcken spelades ut av de andra deltagarna. Detta fick Marcelo Peña och Nina Glimsell ta ordentliga smällar för.

Det glödheta och direktsända eftersnackprogrammet till Paradise Hotel är tillbaka på Viafree. 

Studio Paradise svarar på frågorna som dyker upp direkt efter parceremonierna varje onsdag och i vanlig ordning bjuds PH-fansen på mängder av extramaterial som aldrig sänts i TV. 

"Marcelo är en avdankad Big Brother-deltagare med ett mediokert sexpack. Och Nina plåstrade på honom från dag ett", var bara några av Arvids hårda ord i Studio Paradise. Bildkälla: Viafree

Och i det första avsnittet fick tittarna se någonting som inte skett tidigare i Studio Paradise. Visst att det tjivats lite till och från mellan deltagarna, men denna gång blev det mer därtill. 

Arvid Stenbäcken spelades ut av de andra deltagarna och var rosenrasande på Marcelo Peña och Nina Glimsell. Det som började som några hårda ord slutar upp i en ordentlig pajkastning. 

– Jag tror inte vi sett liknande bråk i tidigare Studio Paradise, säger Aina Lesse till Nyheter24.

Se klippet i spelaren ovan.