Stockholm

Anna Anka: "Därför får jag inte träffa mina barn"

Sista gången Anna Anka såg sina barn var för hela tre år sedan. I en intervju med MTG:s presschef Susanne Nylén väljer hon nu att berätta om den jobbiga vårdnadstvisten.


Anna Anka är aktuell med en ny rungande säsong av Svenska Hollywoodfruar. Det är efter nio år från rampljuset som Anna väljer att ge sig in i matchen igen, och hon gör det högljutt.

Redan under premiäravsnittet slängde hon hårda ord mot de andra fruarna när hon träffar dem, hon säger bland annat att det är hon som skapat Svenska Hollywoodfruar och att de andra gjort programmet sämre. 

– De är så torra att jag får hudsprickor. Vem vill se när folk bakar, visar upp sina katter och vart har glamouren tagit vägen?, säger hon i programmet. 

Men även Anna Anka har en känslig punkt. Nämligen sina barn. Anna har varit i två vårdnadstvister som båda papporna till hennes barn gick in i samtidigt. Detta resulterade i att Anna idag inte träffat sina barn på tre år. 

– Vi tar det mesta här i livet tar vi för givet, men det finns inga garantier, och det har jag fått lära mig, berättar hon i en intervju med MTG:s presschef Susanne Nylén.  

"Sist jag träffade mina barn kändes de inte som mina barn då de hade blivit hjärntvättade av sina pappor", säger Anna. Bildkälla: Viafree

– Kommer du ihåg sista mötet med dina barn?, frågar Susanne. 

– Man kan inte kalla det för ett sista möte, för de sitter med psykologer och andra professionella i rummen. Men dom barnen jag sett i det mötet är nästintill inte mina barn på grund av hjärntvätten de blivit utsatta för av sina pappor. Jag kände knappt igen dem, svarar hon. 

I tidigare avsnitt av Svenska Hollywoodfruar syntes Anna Anka umgås med sina barn. Men nu har hon inte träffat dem på tre år. Bildkälla: Viafree

– De låter lite konspiratoriskt att tro att båda papporna hjärntvättat sina barn?, säger Susanne frågande.

– Det var därför jag anlitade flera stycken hjärntvättexperter och tog med mig till rättegången under vårdnadstvisterna. Till och med domaren erkände att mitt fall inkluderar en förälder som vänder barnet mot den andra föräldern. Ett barn väljer aldrig en förälder då de älskar båda sina föräldrar. Enda gången ett barn vänder sig mot en förälder är vid rädsla. Och det är fruktansvärt vad man kan göra med ett barns sinne. 

– Jag vet att jag kommer att få träffa mina barn igen. Det är bara en tidsfråga, säger Anna. 

Anna har inrett rum till sina barn i mångmiljonvillan i det lyxiga området Lake Sherwood där hon bor. Detta för att hon vill att barnen ska ha sina rum om de plötsligt knackar på dörren en dag. 

Se hela avsnittet på direkt på Viafree.

Kollar du på Svenska Hollywoodfruar?
Tack för din röst!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.