Kanye West gör galan Pornhub awards
Kanye West gör galan Pornhub awards. Kanye är ett stort fan av sajten. - Foto: Stella Pictures, Pornhub. Bilden är ett montage.

Kanye West gör galan Pornhub Awards

Rapstjärnan Kanye West är ett stort fan av porrjätten Pornhub, något som han själv har berättat om. Nu avslöjas det att Kanye har börjat jobba med Pornhub.


Rapstjärnan Kanye West, 41, har många strängar på sin lyra. Och nu är porr en av de strängarna om vi säger så. Kanye har tidigare berättat om sin kärlek för porrsidan Pornhub.

När Kanye gästade Jimmy Kimmel Live så fick Kanye frågan om han har fått annorlunda syn på kvinnor sedan han blev pappa till två döttrar.

– Nej, jag kollar fortfarande på Pornhub, sa Kanye då, skriver Daily Dot.

Därefter avslöjade Kanye oblygt vilken som är hans favoritkategori på sajten (Kanyes favoritkategori heter "Blacked" för den nyfikna).

Kanyes fru Kim Kardashian har spelat in en sexfilm. Bildkälla: Stella Pictures.

Efter att intervjun sändes så blev Pornhub så himla glada att de gav Kanye ett livstidsabonnemang på sajten.

Nu tar Kanye det hela ett steg längre, och har nu inlett ett samarbete med porrjätten.

Han är nämligen med och arrangerar Pornhubs gala – Pornhub Awards. Konfrencier på galan är porrstjärnan Asa Akira, och galan hålls på Belasco Theatre i Los Angeles. Pornhub Awards kommer även att livestreamas på sajten.

Kanye West berättade för Jimmy Kimmel att han gärna kollar på Pornhub.Bildkälla: Stella Pictures

Enligt Tmz så är Kanye kreativ chef över galan – och han har ett finger med i allt som kommer att ske under den barnförbjudna kvällen. Kanye och hans bolag DONDA har gått ihop med Willo Perron, som har jobbat med stjärnor som Rihanna, Jay-Z, Drake och sportmärket Nike.

Under kvällen kommer ett pris delas ut i kategorin "årets kändis" och där är både Kanyes hustru Kim Kardashian nominerad. Även Kylie Jenner, Cardi B och Justin Bieber har chans att vinna pris i den kategorin.

Pornhub har 81 miljoner besökare per dag, så det är väl säkert att säga att även galan kommer att bli en succé...

Förra året firade för övrigt Kim Kardashians sexfilm hela 10 år. Här kan du läsa mer om hur SJUKT mycket pengar Kim har tjänat på sin sexfilm "Kim Kardashian Superstar".

En annan nyhet du kanske är intresserad är en av sommarens stora snackisar – porrstjärnan Mia Khalifa är ihop med den svenska stjärnkocken Robert Sandberg. Här kan du läsa mer om deras förhållande.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!