Aina Lesse är aktuell med Studio Paradise där hon är programledare tillsammans med Smail Alihodzic.
Aina Lesse är aktuell med Studio Paradise där hon är programledare tillsammans med Smail Alihodzic. - Foto: Stella Pictures

Aina Lesse berättar om svåra tiden: "Folk på stan känner inte igen mig"

Paradise Hotel-profilen Aina Lesse berättar i en öppen och ärlig intervju om den jobbiga tiden hon nyligen gick igenom och frågorna från sina Instagram-följare som strömmade in efteråt.


Aina Lesse var en av finalisterna i 2013 upplaga av Paradise Hotel. Säsongen kom att bli en riktig tittarsuccé och profilerna växte explosionsartat på sociala medier. Aina tog sig hela vägen till finalen där hon blev blåst på konfekten av Jeppe Johansson som kastade den avgörande kulan i marken och gick hem med vinstpengarna. 

Aina Lesse på sin första pressträff inför medverkan i Paradise Hotel 2013. Bildkälla: Stella Pictures

Men idag, sju år senare, flyter hennes liv minst sagt på bra och hon arbetar både med casting och har även deltagit i några tv-program, bland annat Bachelor och  "Realitystjärnorna på slottet", tillsammans med bland andra Martin MelinSamir Badran och Linda Thelenius.

Men Aina har även mött på en del motgångar efter sin medverkan, vilket hon valde att berätta om i podden "I sanningens namn".

"Folk frågar hela tiden"

För några år sedan börja Aina på ett nytt jobb med en chef som utsatte henne för en form av psykisk misshandel, Detta resulterade i att Aina grät varje dag, tappade kontakten med nära och kära, hon fick inte i sig någon mat och blev slutligen utbränd. 

– Jag mådde fruktansvärt. Folk frågar mig fortfarande varje dag vad som hänt. De ser ju att jag rasat i vikt vilket jag har, men det har inte varit bantning utan jag mådde fruktansvärt. Jag har alltid varit en känslomänniska, vilket gör att när jag mår dåligt så har jag svårt att få i mig mat. Detta gjorde såklart att jag gick ned en del i vikt. 

– Ibland när jag träffar gamla bekanta på stan så känner de inte längre igen mig, berättar Aina. 

Aina berättar att hon blev utbränd och mådde väldigt dåligt under en lång period. Idag mår hon äntligen bra igen. Bildkälla: Stella Pictures

Men Aina bestämde sig slutligen för att säga upp sig, och byta jobb till det hon har idag – och hon stormtrivs. 

– Idag mår jag jättebra och äter bra. Mat är ju det bästa som finns, säger hon. 

"Jag har alltid varit en känslomänniska, mår jag dåligt märks det direkt", berättar Aina. Bildkälla: Stella Pictures

Lyssna på klipp från podden i spelaren ovan. Hela avsnittet hittar du här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du känt av utbrändhet?
Tack för din röst!