Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Aina Lesse berättar om svåra tiden: "Folk på stan känner inte igen mig"

- 11/09/2018, 14:28 -

Paradise Hotel-profilen Aina Lesse berättar i en öppen och ärlig intervju om den jobbiga tiden hon nyligen gick igenom och frågorna från sina Instagram-följare som strömmade in efteråt.

Aina Lesse var en av finalisterna i 2013 upplaga av Paradise Hotel. Säsongen kom att bli en riktig tittarsuccé och profilerna växte explosionsartat på sociala medier. Aina tog sig hela vägen till finalen där hon blev blåst på konfekten av Jeppe Johansson som kastade den avgörande kulan i marken och gick hem med vinstpengarna. 

Aina Lesse
Aina Lesse på sin första pressträff inför medverkan i Paradise Hotel 2013. Bildkälla: Stella Pictures

Men idag, fyra år senare, flyter hennes liv minst sagt på bra och hon arbetar både med casting och har även deltagit i några tv-program, bland annat Bachelor och  "Realitystjärnorna på slottet", tillsammans med bland andra Martin MelinSamir Badran och Linda Thelenius.

Aina är just nu aktuell med årets Studio Paradise där hon är programledare tillsammans med Smail Alihodzic.

Men Aina har även mött på en del motgångar efter sin medverkan, vilket hon valde att berätta om i podden "I sanningens namn".

"Folk frågar hela tiden"

För cirka två år sedan börja Aina på ett nytt jobb med en chef som utsatte henne för en form av psykisk misshandel, Detta resulterade i att Aina grät varje dag, tappade kontakten med nära och kära, hon fick inte i sig någon mat och blev slutligen utbränd. 

– Jag mådde fruktansvärt. Folk frågar mig fortfarande varje dag vad som hänt. De ser ju att jag rasat i vikt vilket jag har, men det har inte varit bantning utan jag mådde fruktansvärt. Jag har alltid varit en känslomänniska, vilket gör att när jag mår dåligt så har jag svårt att få i mig mat. 

– Ibland när jag träffar gamla bekanta på stan så känner de inte längre igen mig, berättar Aina. 

Aina dök upp på Rockbjörnen
Aina berättar att hon blev utbränd och mådde väldigt dåligt under en lång period. Idag mår hon äntligen bra igen. Bildkälla: Stella Pictures

Men Aina bestämde sig slutligen för att säga upp sig, och byta jobb till det hon har idag – och hon stormtrivs. 

– Idag mår jag jättebra och äter bra. Mat är ju det bästa som finns, säger hon. 

Aina är programledare för Studio Paradise
"Jag har alltid varit en känslomänniska, mår jag dåligt märks det direkt", berättar Aina. Bildkälla: Stella Pictures

Aina och pojkvännen Ludvig Turner har även hittat tillbaka till varandra efter ett uppbrott på cirka ett och ett halvt år. 

– Det sjuka var att ett medium sa till mig att det skulle bli jag och Ludvig, och att vi kommer att få en dotter. Och se nu, nu är vi ju tillsammans igen, sen får vi se hur resten blir, skrattar hon.

Lyssna på klipp från podden i spelaren ovan. Hela avsnittet hittar du här.

Har du känt av utbrändhet?