Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det gör Paradise Hotel-deltagarna idag

Nöje | 13/09/2018 16:57

Snickare, porrstjärna, småbarnsmamma och programledare – våra Pardise Hotel-profiler har minst sagt gått åt olika håll efter sin medverkan i respektive säsong. Här är vad några av dem sysslar med idag.

Många färgstarka deltagare har kommit och gått i Paradise Hotel genom åren , och vissa av dem har etsat sig fast i minnet mer än andra. Men vad har hänt efter deras medverkan?

Olinda Borggren, numer Olinda Castielles slog igenom med buller och bång när hon klev in i Paradise Hotel 2005. Med en vass tunga och stark personlighet satte hon minst sagt avtryck och blev en av säsongens mest minnesvärda karaktärer. Men efter sin medverkan har det varken synts eller hört så mycket från Olinda.

För den nyfikna så är det faktiskt så att hon i dag är bosatt utomlands och sysslar med porr. Hon är fortfarande tillsammans med profilen Patrik Larsson som hon träffade under inspelningen av Paradise Hotel.

Olinda och Patrik Larsson har hållit ihop sedan de träffades. Nu bor de utomlands. Bildkälla: Stella Pictures

Johnny Edlind var med 2015 och blev snabbt en tjej/kill-favorit. Idag har han över en miljon följare på sin Instagram, jobbar med sociala medier och har träffat en tjej han är jättekär i. 

Minns ni superhunken Johnny Edlind? Idag följs han av en miljon på Instagram. Och sorry tjejer (och killar), men han har även skaffat flickvän. Bildkälla: Johnny Edlind Instagram

Och visste du förresten att Calle Åberg gift sig och att Elena Belle vara med samma år som Olinda?

Elena Belle
Elena Belle är just nu högaktuell med Svenska Hollywoodfruar. Men 2005 såg vi henne i Paradise Hotel. Bildkälla: Stella Pictures
För er som glömt har även prinsessan Sofia varit med i Paradise Hotel. Bildkälla: Stella Pictures

Se efter vad alla deltagarna har för sig – du ser videon i spelaren ovan.