Stockholm

Steve Angello och Isabel Adrian säljer lyxhuset i Stockholm

Steve Angello och Isabel Adrian säljer lyxhuset.
Steve Angello och Isabel Adrian säljer lyxhuset i Stockholm. Foto: Stella Pictures, Instagram/isabeladrian. Bilden är ett montage.

Steve Angello köpte ett riktigt lyxigt hus i centrala Stockholm – på Hornsgatan 4 invid Slussen närmare bestämt. Då var utgångspriset 14,5 miljoner kronor. Men nu säljer Steve huset.


Läs mer

Den svenska Swedish House Mafia-stjärnan Steve Angello, 35, och hans fru Isabel Adrian, 41, säljer nu sitt oerhört lyxiga hus i centrala Stockholm. 

Det var år 2016 som Steve köpte 1600-tals huset på Hornsgatan 4 vid Slussen i Stockholm.

När Steve köpte huset så var utgångspriset 14,5 miljoner kronor – men då fick han också en hel del för pengarna. Huset byggdes 1640, och lägenheten är 303 kvadratmeter utdelat över 9 rum och kök.

Isabel Adrian bjöd sina Instagramföljare på en bild från våningen. Bildkälla: Instagram/isabeladrian

Det är etagevåning på tre plan och det bjuds på en milsvid utsikt. Enligt Expressen så totalrenoverades våningen innan Steve, Isabel och parets döttrar flyttade in.

Bukowskis Real Estate är mäklare, och på sin hemsida så visar de två bilder från huset – men något utgångspris avslöjas inte i annonsen.

Steve Angellos hus på Bukowskis Real Estate. Bildkälla: Bukowskis

Där bjuds det istället på väldigt lite information – det som avslöjas är att det är en "internationell våning i townhouse på Söders höjd".

Isabel Adrian, som vi ser i "Svenska Hollywoodfruar", har i en intervju med tidningen Mama berättat om hur när hon och Steve hittade lyxvåningen i Stockholm.

– Vi letade efter något stort och vi försökte hitta något annorlunda, jag gillar allt som är knasigt. Vi satt i sängen på nätterna och kollade på hus framför datorn. Det här huset kom upp och det såg så coolt ut. Det har jättemycket historia, berättade Isabel Adrian för Mama då.

När paret köpte våningen på Slussen så ville de dessutom ha riktigt mycket lugn och ro. Steve Angello köpte nämligen ut alla grannar i huset, något som Steve berättade i en intervju med tidningen Resumé.

Utsikt från Steve Angello och Isabel Adrians hem vid Slussen i Stockholm. Bildkälla: Instagram/isabeladrian

Tidigare har Nyheter24 skrivit om hur galet mycket pengar skådespelaren Mikael Persbrandt fick för sin lyxvilla. Mer om det kan du läsa här.

Är du nyfiken på hur Kylie Jenner bor? Här visar hon upp sitt galna lyxhus – och du kommer bli riktigt avundsjuk...

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.