Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nemo Hedén har hittat kärleken i Xenia Shumilova

- 13/09/2018, 10:42 -

Poddprofilen Nemo Hedén är nykär och lycklig, vilket han nu delar med sig av på sin Instagram. Och den nya flamman är någon vi skymtat tidigare på sociala medier.

Nemo Hedéns genombrott kom i samband med hans medverkan i dokusåpan Kungarna av Tylösand på Kanal 5 år 2010, som han deltog i tillsammans med Joakim Lundell. Åren efter dokusåpan kantades av drogmissbruk, alkoholism och en allmänt destruktiv livsstil. 

Men Nemo bestämde sig för att ta tag i livet. För tre år sedan blev han nykter och startade i samma veva succépodden "Nemo möter en vän", där han intervjuar Sveriges medieprofiler om deras liv. 

2017 fick han dottern Nova, men inte långt efter valde han och Novas mamma att gå skilda vägar. Och efter uppbrottet har Nemo enligt honom själv haft lite problem med att träffa någon. Skämtsamt skrev han därför ut en kontaktannons på sin Instagram. 

Nemo Hedén
Nemo skrev ut en kontaktannons efter att han varit singel ett tag och kände att han saknade kärleken. Bildkälla: Nemo Hedén Instagram

Om det var kontaktannonsen eller någonting annat står ännu oklart, men kär – det blev han. 

Under gårdagen skrev han nämligen ut en kärlekshyllning till sin nya flickvän, som är ingen mindre än Xenia Shumilova.

Nemo Hedén med flickvännen Xenia"Xenia, tack för att du tycker om precis hela mig. Tack för att du lyfter och uppmuntrar ALLA mina knasiga galna extrema beteenden. Tack för att du är precis lika extrovert, babblig och störd som jag. Tack för att du får mig att skratta hela tiden genom att vara så härlig, konstig och glad. Och tack för att jag nu får kalla dig för min flickvän", skriver Nemo. Bildkälla: Nemo Hedén Instagram
Xenia har synts lite här och var på sociala medier då hon umgås tillsammans med en hel del influencers, bland andra Daniel Paris och Annica Englund. Bildkälla: Nemo Hedén Instagram.

Och om det är så att du känner igen henne så är det ingenting konstigt med det. Xenia är nämligen bästa vän med influencergänget Ellen Bergström, Daniel Paris och Annica Englund

Xenia tillsammans med bästa vännerna
Xenia umgås flitigt med Daniel Paris och Annica Englund. Trion syns ofta ute i vimlet – men ingen av dem är särskilt förtjust i alkohol, utan föredrar att dansa med en Redbull i handen. Bildkälla: Xenia Instagram

Paret befinner sig i skrivande stund på en romantisk resa i Berlin där de njuter av varandras sällskap, äter god mat samt besöker det ökända äventyrsbadet som sägs vara det största i världen. 

Grattis till kärleken säger vi!