Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jonna Lundell om mammapoliserna: "Helt sjukt"

- 18/09/2018, 15:55 -

Youtubestjärnan Jonna Lundell har tröttnat på de så kallade mammapoliserna som alltid kommer med pekpinnar. För att slippa drama så ställer nu Jonna frågan rakt ut – "Hur gör vi?".

Den 11 oktober beräknas Jonna Lundell och Joakim Lundells efterlängtade dotter födas. Paret har sedan innan bestämt att flickan ska heta Lunabelle, och Youtubestjärnorna är nu riktigt spända på att snart bli föräldrar. Nyligen berättade Joakim att Jonna redan har börjat få värkar – så alldeles snart är det nog dags.

Föräldraskapet väcker redan nu funderingar hos Jonna, och i sin blogg så delar hon nu med sig av sina tankar.

Både Jonna och Joakim jobbar rejält hårt – något som verkligen visade sig när det nyligen rapporterades om hur mycket pengar paret hade dragit in genom sin Youtubekanal och Joakims musikkarriär.

Jonna berättar att hon och Joakim ska åka på en inspelning i november i december. Inspelningen kräver två arbetsdagar – och nu vet inte Jonna hur hon ska göra med bebisen.

Joakim och Jonna Lundell
Joakim och Jonna Lundell blir snart föräldrar. Bildkälla: Stella Pictures.

"Jag vet ju att det är så himla känsligt för vissa mamma-poliser att man ska jobba när man har små barn eller att ena föräldern åker iväg och gör något och bebisen är med den andre föräldern. För mig är det helt sjukt men det tänker jag inte gå in på idag utan idag tänkte jag fråga er om tips eller att ni helt enkelt ska hjälpa mig komma fram till det bästa alternativet", skriver Jonna i sin blogg.

Jonna är rejält trött på alla så kallade mammapoliser som snabbt kommer med pekpinnar – men samtidigt orkar hon inte med en massa drama bara för att hon och Joakim måste åka på jobb.

I sin blogg radar hon sedan upp tre alternativ.

Det första är att Joakim och Jonna tar med sig sin dotter och att de turas om att ta hand om henne. Det andra alternativet är att Joakim och Jonna lämnar sin dotter med Jonnas mamma medan de är borta på jobb.

Det tredje och sista alternativet är att både bebisen och Jonnas mamma följer med på inspelningen. På så sätt kan Jonnas mamma passa bebisen på plats samtidigt som Joakim och Jonna spelar in.

Jonna Lundell
Jonna Lundell blir snart mamma! Bildkälla: Jessica Gow/TT Bild

I kommentarsfältet rasar kommentarerna in – och Jonnas läsare är rörande överens. De råder Jonna att inte lyssna på mammapoliserna, och majoriteten av Jonnas läsare röstar på det tredje alternativet.

"Skulle göra så att du tar med din mamma, måste man jobba så måste man. Sen gör ni ju självklart som ni vill, strunta i ”mammapoliserna", skriver signaturen Sofia.