Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zara Larssons skämt om dödsdrogen får fansen att rasa

- 20/09/2018, 14:26

Den svenska artisten Zara Larsson skämtade om metamfetamin – och det har fått flera av hennes fans att reagera – men andra tar stjärnan i försvar. Vad tycker du – är hennes skämt okej?

Sångerskan Zara Larsson, 20, har över 5,1 miljoner följare på sin Instagram. Där uppdaterar hon sina fans från hela världen om vad som händer i hennes liv. Men Zaras senaste inlägg har nu delat fansen i två läger...

Det var under onsdagen som Zara bjöd på en bild på sig själv, och till bilden skrev hon bland annat om ett sprutmärke som syns på hennes överarm.

"Grejen på min arm är från en spruta. Med Metamfetamin :-)"

Metamfetamin är en livsfarlig drog som kan både rökas, injiceras, snusas eller tas oralt eller analt.

Zara Larsson
Zara Larsson skämtade om att sprutmärket på hennes arm var från metamfetamin. Bildkälla: Instagram/zaralarsson

Och Zaras skämt om dödsdrogen har nu fått vissa av hennes fans att rasa – medan andra tar Zara i försvar. 

Några kommentarer lyder: 

"Hej. Fattar inte riktigt varför du skojar om droger? Tror absolut inte du är intresserad av sånt egentligen. Varför ska unga följare behöva se sånt? /morsa till två"

"Jag håller med, även jag morsa till två. Vissa saker skojar man inte om, detta är en av dem. Speciellt inte från en artist som har så stor påverkan på tjejer och killar i hennes ålder och yngre som ser upp till henne och den framgång hon har. Det är lätt att tolka att det är helt normalt och okej och ta en shot meth.... Onödigt och ganska barnsligt."

"Hoppas att du inte tar droger :("

"Herregud tar du meth nu"

Metamfetamin
Metamfetamin, här i kristallform. Bildkälla: Joerg Carstensen/AP/TT Bild

Andra uppskattade skämtet och några av kommentarerna lyder: 

"Jag skrattade så mycket åt dina drogreferenser!"

"Meth hahahahha"

"Hahah jag älskar din humor"

"Hahha, skrattar ihäl mig – meth!"

En annan följare skrev att Zara inte kan ta ansvar för andras barn.

"Äh, hon har inget ansvar för vad andra människors barn ser på Internet, det här ju att sila mygg. Hon skämtar. Det sköna med henne är ju att hon inte är präktig. Vill man censurera för sina barn får man väl se till att de bara lyssnar på den musik hon höll på med när hon var 12. Hon kan inte vara den artisten för alltid. /mvh en annan morsa till två"