Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tristan Thompson otrogen mot Khloé Kardashian – igen

Nöje | 27/09/2018 13:35

Tristan Thompson har ännu en gång trampat i klaveret. Efter att hans otrohetsaffärer avslöjades i våras så valde Khloé Kardashian att förlåta honom. Men nu har det hänt igen.

Det var i april tidigare i år som det avslöjades att Tristan Thompson, 27, hade varit notoriskt otrogen mot sin då höggravida flickvän Khloé Kardashian, 34. 

Tristan fångades på bild med två andra kvinnor som han hånglade med, och vid ett tillfälle gjorde han en så kallad "motorbåt" på en av kvinnorna – det vill säga att han la sitt huvud mellan hennes bröst.

En sexfilm på Tristan och en kvinna läckte ut, och Tristan sågs även smyga in på ett hotell i New York med en annan kvinna. Detta bara någon vecka innan Khloé födde parets dotter True.

Tristan Thompson otrogen
Tristan Thompson fångas på bild när han hånglar med andra kvinnor. Bilden är tagen i oktober 2017. Bildkälla: TMZ.

Khloé valde att förlåta Tristan och hävdade att det bara var "groupies som försökte lura honom i en fälla".

Tristan och Khloé har gått i parterapi, men de senaste månaderna har det ryktats att Tristan vill göra slut med Khloé. Trots det har paret ändå visat upp en kärleksfull fasad mot omvärlden. 

Nu kommer nästa bakslag för Khloé – Tristan har nämligen varit otrogen igen. Bara fem månader efter de första otrohetsskandalerna så avslöjas nu Tristans nya snedsteg. 

Tristan Thompson och Khloe Kardashian
Khloé Kardashian valde att förlåta Tristan Thompson. Men nu har han varit otrogen igen...Bildkälla: Stella Pictures.

Det var den 20 september som Tristan myste med en annan kvinna på nattklubben Warwick i Los Angeles. 

– Tristan och en tjej pratade och flörtade under hela kvällen. De var väldigt kärleksfulla och tog på varandra. Han hade sin hand på hennes rumpa, säger ett ögonvittne som var på klubben till Us Weekly. 

Senare samma kväll sågs Tristan lämna klubben med två brunetter i släptåg. Tristan lämnade klubben först, och tjejerna åkte i separata bilar från klubben. 

Men Khloé tänker inte ge upp Tristan. 

– Khloé tror på allt som Tristan säger. De kommer fortsätta att vara ihop. Alla är helt förbluffade, men hennes familj har lärt sig att de ska hålla sina åsikter för sig själva. Folk underskattar vad Khloé är beredd att göra för kärleken, säger källan vidare till Us Weekly, via Celebitchy.

Borde Khloe dumpa Tristan?