Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Marcelo Peña i storbråk med Joakim Lundell – här är allt som har hänt

- 02/10/2018, 11:02 -

Det vankas bråk i influencervärlden. Den här gången är det PH-aktuella Marcelo Peña som rykt ihop med Joakim Lundell. Detta efter att Marcelo sagt att han ska släppa en video om Nicci Hernestig och deras förhållande.

Det var under förra söndagen som en förkrossad Ben Mitkus gick ut på sina sociala medier och berättade att han blivit dumpad av Nicci Hernestig. Ben och Nicci har varit tillsammans sen januari det här året och under året har de flitigt synts tillsammans i sina Youtubevideos. 

Efter uppbrottet har Nicci tvingats ta emot en hatstorm då Mitkus följare kallade henne "golddigger" och med det menade att det enda Nicci ville få ut av hennes och Bens förhållande var att bli känd. Nicci har dock mött ett starkt stöd från andra profiler som exempelvis Jocke & Jonna plus Alexandra Nilsson

I en video valde Ben att ge sin sida av uppbrottet och berättade då att allt inte varit helt bra. 

– Nicci är väldigt speciell som person. Vi har liksom hånglat, vadå, två gånger på två år på grund av hennes bacillskräck, sa han i videon. 

Någon som Bens fan gav sig på då – var Marcelo Peña. Detta då Marcelo dejtade Nicci strax innan Ben, vilket gjorde att fansen ville veta om det hade varit samma problem för Marcelo och Nicci – det vill säga att de aldrig pussades på grund av hennes bacillskräck. Eller om han kände sig utnyttjad av henne. 

Han frågade då sina följare om de ville att han skulle spela in en video om det hela. Vilket inte riktigt gick hem hos alla. När Joakim Lundell fick syn på Marcelos omröstning såg han nämligen rött och bestämde sig för att skriva till Marcelo, vilket Svenska Youtubers uppmärksammade

Marcelo Pena var tidigare tillsammans med Nicci Hernestig
"Ger du dig på en redan utsatt tjej som mår så dåligt att hon knappt vill leva så har du startat krig med mig kan jag lova", skrev Joakim Lundell till Marcelo. Bildkälla: Svenska Youtubers
Marcelo och Nina är idag tillsammans
Marcelo väljer att stå på sig och kasta en känga tillbaka. Bildkälla: Svenska Youtubers

Marcelo i sin tur svarar med att kalla Joakim Lundell för "tomte" och säger att man inte ska "sitta och gråta om man snackar skit själv". Han påstår även att Nicci kontaktat Marcelos nuvarande flickvän Nina Glimsell och berättat om sina erfarenheter med Marcelo. 

På sin Instagram har nu även Nina uttalat sig om dramat. Hon säger att hon inte har något emot Nicci, men att man "måste förstå att om man pratar illa om andra hela tiden så måste man förstå att det tillslut landar på en själv".

Hur det hela kommer att arta sig – det återstår att se. 

Är det fel av Marcelo att släppa videon?