Kurt Cobains dotter Frances Bean Cobain
Frances Bean Cobain med sina föräldrar Courtney Love och Kurt Cobain. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Frances Bean Cobain – så ser hon ut idag

Kurt Cobain och Courtney Loves dotter Frances Bean Cobain har idag hunnit bli 26 år gammal, och är nu modell. Är du nyfiken på hur Frances ser ut?


Den 18 augusti 1992 föddes Frances Bean Cobain i Los Angeles. Frances är dotter till den nu avlidna Nirvana-sångaren Kurt Cobain och artisten Courtney Love, och Frances döptes efter den skotska gitarristen Frances McKee. 

Frances gudfar är R.E.M-stjärnan Michael Stipe och hennes gudmor är skådespelaren Drew Barrymore.

Frances Cobain är idag 26 år gammal och jobbar som modell och konstnär.

Frances Cobain och Courtney Love år 2001. Bildkälla: Stella Pictures.

Visste du det här om Frances?

Hon är modell
I augusti 2006 fotograferades Frances för Elle klädd i sin pappas kända bruna kofta och pyjamasbyxor i ett reportage som handlade om rockstjärnors barn, klädda i deras föräldrars kläder.

– Jag bar hans pyjamas för han hade på sig den när han gifte sig med mamma 1992 i Hawaii. Han var för lat för att ha på sig en smoking, så han gifte sig i pyjamas, berättade Frances då.

Hon har även gjort modelljobb för magasinet Harpers Bazaar, och modellat för Hedi Slimane. År 2017 var Frances ansiktet utåt för Marc Jacobs vår och sommarkampanj.

Courtney Love och Kurt Cobain med dottern Frances år 1993. Bildkälla: Stella Pictures.

Frances har varit gift
Den 29 juni 2014 gifte sig Frances med musikern Isaiah Silva. Den 23 mars 2016 så ansökte Frances om skilsmässa, och den 30 november 2017 gick skilsmässan igenom.

Hon är nykter och drogfri
Både Frances mamma Courtney och pappa Kurt var länge beroende av bland annat heroin. Även Frances kämpade länge med ett drogmissbruk, men för över två år sedan så bestämde hon sig för att bli nykter och drogfri.

– Det är en kamp varje dag, berättade Frances, skriver Rolling Stone.

Frances Bean med sin mamma och pappa den 2 september 1993. Bildkälla: Stella Pictures.

Så mycket pengar har hon
Den 18 augusti 2010 så ärvde Frances 37% av hennes pappas tillgångar. Frances är även den som kontrollerar hur hennes pappas bilder och namn används. Enligt sajten The Richest så har Frances tillgånger på 668 miljoner kronor. 

Kurt Cobain år 1993. Bildkälla: Stella Pictures.

Hur lång är Frances?
Frances är 175 centimeter lång.

Är du nyfiken på hur Frances ser ut idag? Det ser du i klippet ovan!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

Taylor Swifts album: "Stor, sorgsen pop"

"Stor, sorgsen pop, meditativ teater" – bitvis en katarsisk rensning efter ett avgörande uppbrott. Så sammanfattar nyhetsbyrån AP Taylor Swifts nya album “The tortured poets department,” som rymmer i princip alla hennes tidigare musikstilar.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

2 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.