Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborg om mardrömsresan: "Dom skrek och slickade sig runt munnen"

- 02/10/2018, 14:54 -

Linn Ahlborg och vännen Agnes Sågström skulle avnjuta en vecka i Marbella för lite sol, mys och flodvandring. Men resan gick inte alls som de tänkt sig.

Det är i sin senaste video som Linn Ahlborg berättar för sin följeskara på över 400 000 prenumeranter varför hon varit borta från sociala medier ett tag. Linn reste nyligen till Marbella med vännen Agnes Sågström för en veckas sol, bad och mys. 

Men resan gick inte alls som tjejerna tänkt sig och det hela slutade med att Linns VÄLDIGT dyra kamera gick sönder. Händelsen ägde rum under en en flodvandring som tjejerna bestämde sig för att ge sig ut på. 

Linn Ahlborg
Tjejerna spenaderade en vecka i Marbella men ville göra en liten avstickare till Benahavis där planen var att gå på en liten flodtur. Bildkälla: Youtube
"Det kändes som att vi hade varit med i Robinson efteråt. Det var skitjobbigt och livsfarligt", berättar Linn i videon. Bildkälla: Youtube

– Det var inte så underbart som det såg ut där. Till en början överskattade vi våra förmågor när vi bestämde oss för att göra den här flodvandringen. Med facit i handen så är vi nog inte de äventyrarna vi trodde att vi var. Det kändes som att vi hade varit med i Robinson efteråt. Det var skitjobbigt och livsfarligt, berättar Linn.

Sträckan var runt två kilometer men ändå tog det omkring fyra timmar för tjejerna att ta sig runt. Och det var inte bara på grund av hala stenar och svår terräng.

– Inte nog med det så hade vi även världens vidrigaste gubbar som gick framför oss hela vandringen. Ni vet sånna riktiga snuskgubbar som visslade och slickade sig runt munnen. Hela vandringen försökte dom att få oss att komma till dom så vi fick stanna och ba.... nej, liksom, berättar Linn. 

Under hela flodturen så terroriserades Linn och Agnes av ett gäng äldre män (inte killarna på bilden) som visslade på dem och försökte vänta på dem. "Ett tag var jag rädd på riktigt", säger Linn.

– Vid ett tillfälle var jag rädd på riktigt. Vi skulle simma igenom en trång tunnel, då stod de där och väntade på oss. Visslade och ropade. Skulle någon av dem trycka ned mitt huvud under vattnet skulle man ju inte ha en chans. Det är fyra, feta håriga gubbar vi pratar om. Det hela slutade med att vi fick sätta oss på en sten och vänta i 20 minuter tills dom lessnade och drog iväg, berättar Linn. 

Linn säger att hon tycker att det är väldigt jobbigt att inte kunna gå ensam utan att bli visslad och skriken efter. Bildkälla: Youtube

Men det var inte det enda tillfället som Linn och Agnes kände sig utsatta under resan. Vid ett tillfälle då de var påväg till affären stannade en polisbil där poliserna ropade och visslade efter dom. 

– Det är så sjukt. Är det dessa poliser man ska gå till om någonting verkligen händer? Nej jag kommer aldrig någonsin gå ensam i Marbella där vi har lägenhet, avslutar hon. 

Har du råkat illa ut på en resa?