Joakim Lundells nummer sprids just nu som en löpeld. Nu har han gått ut med en vädjan till sina fans.
Joakim Lundells nummer sprids just nu som en löpeld. Nu har han gått ut med en vädjan till sina fans. - Foto: Magnus Hjalmarson Neideman/SvD/TT – Jessica Gow/TT

Joakim Lundells nummer sprids: "Folk ringer och terroriserar Jonna"

Joakim och Jonna Lundell blir föräldrar vilken dag som helst och just nu har de haft lite utav en paus på sociala medier. Men nu har Joakim brutit pausen för att gå ut med en vädjan till fansen. Hans nummer har nämligen läckt.


Joakim och Jonna Lundell blir föräldrar vilken dag som helst. För ett par dagar sedan publicerade Joakim ett inlägg där det stod att han och Jonna inte kommer att synas till så mycket på sociala medier under den närmsta tiden. Detta då Jonna börjat få värkar. 

"Hör ni inte av oss vet ni varför", skrev Joakim då. 

Men nu har Joakim brutit tystnaden för att gå ut med en vädjan till fansen. 

Joakim och Jonna Lundell blir föräldrar vilken dag som helst. Bildkälla: Magnus Hjalmarson Neideman/SvD/TT
Paret väntar en liten flicka som ska heta Lunabelle. Bildkälla: Jessica Gow/TT

Telefonnumret läckt

Joakims telefonnummer har nämligen läckt ut till allmänheten, vilket hänt profilen tidigare. Ett läckt telefonnummer för en av Sveriges största Youtuber är lite utav en katastrof och resulterar alltid i ett hav busringningar och slutar ofta med ett bytt telefonnummer. Bianca Ingrosso har också drabbats flera gånger vilket nu resulterat i telefonfobi. 

Då Jonna kan föda när som helst har Joakim svårt att byta telefonnummer just nu, vilket gör att busringningarna fortsätter. 

Joakim valde under natten att skriva ut meddelanden på Instagram. Bildkälla: Joakim Lundell Instagram
Då Joakim och Jonna kan ha svårt att ta sig någonstans blir det mycket svårt för Joakim att byta nummer. Bildkälla: Joakim Lundell Instagram

Men det stannar tyvärr inte vid busringningar. Nu berättar Joakim att vissa har ringt och kallat höggravida Jonna både det ena och det andra. Detta har såklart fått honom att rasa på sina följare. 

Nu vädjar Joakim till följarna att sluta ringa och terrorisera Jonna. Bildkälla: Joakim Lundell Instagram

Som det ser ut så kommer Joakim inte kunna byta telefonnummer. Men förhoppningsvis inser personerna som ringer att de måste sluta. 

Mer om graviditeten

Joakim och Jonna gjorde till en början ett blodprov som skickades till Finland, och enligt resultatet skulle paret få en liten pojke. Men sedan när de kikade på ultraljudet i Sverige så visade det att de låg en liten flicka i magen, som de nu bestämt ska heta Lunabelle. 

Men på sin blogg skriver Jonna att hon är lite osäker på vad det är som egentligen ligger i magen. 

"Ibland känns det lite som att det är en pojke som ligger och lurar i magen. Nu är vi ju super vana vid att säga ”hon”, ”Lunabelle”, ”Lunisen” och så vidare, så det skulle bli lite chockerande om det nu skulle titta ut en liten kille och att vi skulle ställa om oss inför det. Men det hade vart sååå himla roligt om det kom ut en kille nu bara för att, haha. Dessutom så tycker jag att jag har en typisk ”pojkmage", skriver Jonna.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

1 timme sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.