Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Prins Harrys träff med ex-flickvännen – framför Meghan Markle

Nöje | 04/10/2018 15:54

Prins Harry och Meghan Markle hade en romantisk weekend – men under frukosten så hände något oväntat. Harrys ex-flickvän Jenna Coleman strosade nämligen förbi – framför Meghan!

Att springa på ett gammalt ex är en märklig känsla för de flesta – och precis det råkade prins Harry ut för nyligen. 

Det var för ett par veckor sedan som prins Harry, 34, och hans fru Meghan Markle, 37, var i Amsterdam för en tredagars fest på den exklusiva medlemsklubben Soho House.

Flera kändisar var inbjudna till festligheterna, och det vankades middagar, drinkar, dansande, båtturer och cykelutflykter i den pittoreska staden.

På menyn stod bland annat hummer och tiramisu, och Champagnen flödade även på den generösa brunchen som stjärnorna på plats var inbjudna till, skriver The Sun.

Prins Harry och Meghan Markle
Prins Harry och Meghan Markle. Bildkälla: Stella Pictures.

Men det var alltså under en frukost som det pinsamma skedde – då fick nämligen Harry syn på sin ex-flamma Jenna Coleman, 32.

– Harry var tvungen att gå förbi Jenna för att komma till hans och Meghans bord. Det var riktigt stelt, och andra gäster kommenterade det hela. Jenna tittade ner och Harry stirrade bara rakt fram. Meghan verkade inte lägga märke till det hela, säger en källa till Vanity Fair.

– Meghan satt under frukosten med ett leende på läpparna, men Harry såg lite obekväm ut. Han hade varit supervänlig och hälsat på alla, men han låtsades inte om Jenna, säger källan vidare.

Jenna Coleman
Jenna Coleman. Bildkälla: Stella Pictures

Jenna i sin tur var där med sin nuvarande pojkvän Tom Hughes – något som gjorde det hela ännu stelare.

Både Tom och prins Harry uppvaktade skådespelerskan Jenna år 2015 med sms och dejter, och det slutade med att Jenna valde Tom.

Prins Harry är vän med flera av sina ex. Harry var ihop med Chelsy Davy i sju år, fram till år 2010. Han är även med sin ex-flickvän Cressida Bonas, och bägge var inbjudna till Harrys bröllop med Meghan som ägde rum i maj 2018.

Är det stelt att träffa ett ex?