Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrips stalker följer även Linn Ahlborg

Nöje | 08/10/2018 15:30

Isabella "Blondinbella" Löwengrip har varit utsatt för en stalker i flera veckors tid. Slutligen fick hon nog av att bli trakasserad så i helgen så la Isabella ut bilder på stalkern. Nu visar det sig att han även följer Linn Ahlborg.

Bloggaren och entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 27, har de senaste månaderna berättat för sina läsare och fans att hon har stalkats av en man. 

Mannen har dykt upp utanför hennes hem och kontor. Isabella, som har övervakningskameror installerade i sitt hem, fick slutligen nog av att bli ständigt trakasserad.

I fredags var Isabella och barnen på väg hem, och där stod stalkern och väntade.

"Från ingenstans blev jag så arg och less att jag bestämmer mig för att köra mot honom. Han börjar gå ifrån mitt hus men jag tar mod till mig och kör efter. Han börjar småspringa bort ner för backen och jag efter med bilen. Sneddar honom vid en korsning och får honom att stanna. Här går min puls upp för mina barn sitter i bilen men jag bestämmer mig för att prata med honom ändå", berättade Isabella i bloggen.

I helgen valde hon slutligen att publicera bilder på mannens ansikte för att få hjälp att identifiera honom.

Isabella Löwengrips stalker
Isabella Löwengrips stalker fångades på hennes övervakningskamera. Bildkälla: Isabellalowengrip.se. Bilden är pixlad av Nyheter24.

Efter att Isabella lagt ut bilderna på mannen så gick det snabbt att identifiera honom, och Isabella skriver i sin blogg att han har betett sig illa mot ett flertal kvinnor på Lidingö, där Isabella bor.

"Nu tar vi det här vidare, återkommer med vad som sker", skrev Isabella i sin blogg.

Nu visar det sig att mannen som har stalkat Isabella även finns på Instagram. 

Blondinbellas stalker
Isabella Löwengrips stalker är en flitig användare av Instagram. Bildkälla: Instagram.

På sitt konto har han på kort tid lagt upp ett femtiotal selfies. Han har även lagt ut bilder där han har fotograferat av affischer på Isabella Löwengrip.

Sajten Svenska Youtubers uppmärksammar nu att Isabella inte är den enda kända kvinna som mannen följer på sina sociala medier.

Mannen, som är i 30-års åldern, följer även Linn Ahlborg, 19. Han har även varit inne och gillat flera av Linns bilder, skriver Svenska Youtubers.

Linn Ahlborg, Isabella Löwengrips stalker
Isabella Löwengrips stalker följer även Linn Ahlborg. Bildkälla: Instagram