Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paul Tilly, 45 och Isabella Staberg, 26 ska bli föräldrar

Nöje | 10/10/2018 09:28

Paul Tilly och Isabella Staberg visar nu upp bebislyckan på Instagram. De publicerade en supersöt bild tillsammans med sin gemensamma hund. "Jag ska bli storasyster".

Paul Tilly, 45, är en av vårt lands mest folkkära reklamprofiler. Hans karaktär "ICA-Paul" har förgyllt våra kvällar i TV-sofforna varje kväll ICA-reklamerna visats. För ett par år sedan lämnade han Stockholmslivet för att istället köpa sig en lyxlägenhet i Malmö. Flytten till den nya staden resulterade även i att Paul blev kär. Kärleken heter Isabella Staberg, 26, och tillsammans flyttade paret till Marbella. 

På Instagram har paret nu även delat med sig av ännu en härlig nyhet – de ska nämligen bli föräldrar. 

ICA-Paul och flickvännen Isabella ska bli föräldrar
Paul Tilly, 45, är en av vårt lands mest folkkära reklamprofiler. Nu ska han bli pappa. Bildkälla: Isabella Staberg Instagram
Flytten till den nya staden resulterade även i att Paul blev kär. Flickvännen heter Isabella och är 26 år. Bildkälla: Isabella Staberg Instagram

Isabella publicerade en bild på parets hund med en lapp som löd "Jag kommer att bli storasyster", och bredvid låg även en liten bebisdress. Nu grattas paret av nära och kära i kommentarsfältet. 

Nu får paret massor av gratulationer på Instagram: Bildkälla: Isabella Staberg Instagram