Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Meghan Markles och prins Harrys bebis kan få det här namnet

- 16/10/2018, 11:38 -

Meghan Markle är gravid – i april år 2019 beräknas hon och prins Harry bli föräldrar till sitt första barn. Redan nu spekuleras det kring vilket namn de kommer att döpa sin bebis till.

Under måndagen meddelade Meghan Markle, 37, och prins Harry, 34, den glädjande nyheten som en hel värld har väntat på – paret ska bli föräldrar, och bebisen beräknas komma till världen våren 2019. 

Om man ska vara riktigt noggrann så är det beräknad nedkomst i april nästa år, eftersom bebisen blev till i juli i år.

Och redan nu så börjar det självklart spekuleras om barnnamn. Eftersom Meghan och Harry inte kommer att bli kung eller drottning så behöver de inte ha lika traditionella namn på sin bebis. Men de kanske inte kan gå helt bananas ändå...

Meghan Markle gravid
Meghan Markle är gravid och beräknas föda i februari 2018. Bildkälla: Stella Pictures.

Kan döpas efter prins Harrys mamma 

Brittiska bettingsajter har redan börjat spekulera i namnen som kan bli aktuella, och Katie Baylis som är talesperson för bettingsajten Betfair berättar för den brittiska tidningen Express om de hetaste namnen.

– Just nu är det Diana, Arthur och Alice. De namnen tippades även för Kate Middleton och prins Williams barn, säger hon.

Victoria Beckham
Kanske blir det en liten Victoria? Precis som Meghan och Harrys vän Victoria Beckham heter. Bildkälla: Stella Pictures.

Det amerikanska magasinet People har pratat med bookmakern William Hill som jobbar för Ladbrokes. Han gissar på namnen Victoria, Alice och Elizabeth om de skulle få en dotter.

Blir det en liten grabb så tror han på namnen Albert, Arthur eller Alexander, skriver People.

Blir inte prins eller prinsessa 

Även han tror på namnet Diana efter Harrys avlidna mamma prinsessan Diana. Namnet Charles, som Harrys pappa heter, är även det uppe på tapeten.

En annan detalj kring Meghan och Harrys kommande bebis är huruvida barnet kommer att få en prins eller prinsesstitel. 

Prinsessan Diana med sönerna prins William och prins Harry
Prinsessan Diana med sönerna prins William och prins Harry år 1987. Bildkälla: Stella Pictures.

Kungabebisen kommer att bli den sjunde i den brittiska tronföljden, men däremot kommer inte han eller hon att få en prins eller prinsess-titel.

Om inte drottning Elizabeth kliver in och ändrar reglerna, skriver Daily Mail. 

Får Meghan och Harry en son så kommer hans titel bli hertig av Dumbarton, och får de dotter blir hon Lady av Mountbatten-Windsor, skriver Daily Mail.

Vilket namn tror du att paret kommer döpa sin lilla till? 

Tror du att de får en...