Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jon James McMurray föll ut från flygande flygplan – dog omedelbart

Nöje | 24/10/2018 09:55

Jon James McMurray har avlidit efter att ha fallit ut från ett flygplan. Olyckan inträffade i lördags då artisten filmade ett stunttrick för en musikvideo.

Det var under helgen som den tragiska olyckan inträffade. Den kanadensiske rappstjärnan Jon James McMurray skulle spela in ett stunttrick i en musikvideo som filmades på en flygplansvinge.  Enligt en talesperson till stjärnan hade han tränat intensivt på stunttricket, men när Jon kom längre ut på vingen gjorde det så att det lilla Cessna-planet hamnade i en nedåtgående spiral som piloten inte kunde korrigera.

Jon James McMurray
McMurray hann inte utlösa sin fallskärm utan föll mot sin död och hans kropp ska ha återfunnits utanför staden Vernon i Kanada. Bildkälla: Youtube
Jon James McMurray
Stjärnan var tidigare känd för sina fantastiska musikvideos. Bildkälla: Youtube

Stjärnan höll fast i vingen tills det var för sent och när han släppte taget hade han inte tillräckligt med tid på sig att utlösa fallskärmen. Han kolliderade med marken och dog omedelbart, skriver The Mirror

Hans kropp ska ha återfunnits utanför staden Vernon i Kanada. Nu sörjer fans och branschfolk över hela världen. 

Han var gift med modellen Kali James.

McMurray blev 33 år gammal.