Stockholm

Totalkaos i Svenska Hollywoodfruars extraprogram

Du hörde rätt – "Svenska Hollywoodfruar – Den stora återträffen" kommer att bjuda på mer kaos än du någonsin kunnat drömma om.


Det är under tisdagen som säsonsavslutningen för Svenska Hollywoodfruar går av stapeln och det har minst sagt bjudits på en rungande säsong. 

Maria Montazami, Sofie Prydz, Elena Belle, Anna Anka och Gunilla Persson har tagit med tittarna på ett äventyr utan dess like men resan har inte direkt gått smärtfritt. Under det näst sista avsnittet startade ett bråk då Anna Anka attackerade Elena Belle och kallade henne för hora och white trash. 

Elena börjar tillslut rodna på haka, hals och bröstkorg vilket kan ske när man blir uppstressad. Vi kan alla enas om att det var jobbigt att se. Bildkälla: Viafree
Efter att Anna Anka kallat Elena Belle för "h*ra" får Sofie Prydz nog och går emellan. "Vad fan säger du?". Bildkälla: Viafree

Och ännu är inte dramatiken över. Säsongen kommer nämligen att följas upp med ett nytt program – nämligen "Svenska Hollywoodfruar – Den stora återträffen" .

Programmet kommer att fungera som ett eftersnack för Svenska Hollywoodfruar där fruarna med hjälp av en programledare ska diskutera händelser som ägt rum under säsongen. 

På pressträffen luskade Nyheter24 fram att eftersnacket kommer att kantas av mer drama, bråk och utstormningar än någonsin tidigare. Bland annat kommer produktionen tvingas avbryta inspelningen. 

– Jag blev kallad transvestit och det gjorde mig oerhört ledsen, berättade Maria. 

Hör fruarnas egna ord i spelaren ovan. 

Läs mer om det brutala bråket här.

Gillar du drama i TV-rutan?
Tack för din röst!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.