Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborg om bilderna: "Retuscherade min rumpa större"

- 26/10/2018, 12:46 -

Det är i en frågestund som Linn Ahlborg får frågan om hon någonsin retuscherat sin rumpa . Då väljer Linn att vara ärlig och berätta som det är. "Ja, det har hänt".

Linn Ahlborg, 18, är en av Sveriges största Youtubers och följs dagligen av flera hundra tusen människor. På sin Youtube har hon över 406 000 prenumeranter och på sin Instagram följs hon av över 571 000 människor.  Hennes kollektioner säljer slut på minuter och företagen drar i henne för kommande samarbeten.

Men det många människor glömmer är att våra kära influensers också är människor med osäkerheter vilket Linn bland annat tog upp i ett blogginlägg. Efter en plåtning hade Linn nästintill börjat gråta efter då hon kände sig så missnöjd med hur hon såg ut. 

Linn Ahlborg
Linn Ahlborg är en av Sveriges största Youtubeprofiler och hennes fans följer varje steg hon tar. Bildkälla: Linn Ahlborg Instagram

"Jag hatar verkligen fotograferingar för det får mig att inse hur fucking ful jag är? Alltså jag vet att man inte ska tänka så här om sig själv, och jag gör inte det jämt heller men idag har jag en sån dag och jag tänker bara vara 100% ärlig om det", skrev hon.  

I en video spann hon vidare på ämnet och hon säger då att hon älskar sitt jobb men att hon precis som alla andra har dåliga dagar.

– Jag hoppas inte att jag låter otacksam nu, för jag älskar verkligen mitt jobb och jag är så lyckligt lottad som får göra det jag gör. Men jag vill väl mest att ni ska förstå att det inte alltid är så glamoröst som det verkar, säger hon.

I samma video får Linn frågan om huruvida hon retuscherat sin rumpa större någon gång. 

Hon väljer då att ge ett ärligt svar. 

– Alltså det här är så himla kul för det stämmer faktiskt. För några år sedan la jag ut en bild där jag hade gjort ett tappert försök att få min rumpa att se lite fylligare ut. Och jag kan ju säga att det gick skit, och därför håller jag inte direkt på med det längre. Så vet jag att det kan trigga igång onödig ångest hos folk, säger hon.

Linn Ahlborg
Linn släppte i veckan ett avsnitt där hon håller i en frågestund. Och det är minst sagt varierande frågor. Bildkälla: Linn Ahlborg Youtube
Linn Ahlborg testade på photoshop
Linns photoshoppande hade tydligen inte gått helt som hon tänkt sig. Bildkälla: Linn Ahlborg Youtube

Men det är inte det enda som Linn avslöjat de senaste veckorna. Hon gick nämligen ut med att hon testat på att göra fillers i läpparna. Det hade hennes fans delade åsikter om. Mer om det kan du läsa här.