Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Emma Zetterberg har köpt tomt i Skåne – öppnar baguetteria

Nöje | 27/10/2018 11:19

Emma Zetterberg, tidigare Andersson, har köpt en tomt i skånska Mölle och ska enligt uppgifter öppna en baguetteria.

Hockeyfrun och den tidigare Robinson-vinnaren Emma Zetterberg och hennes man Henrik Zetterberg tar med sig sonen Love och flyttar hem till Sverige igen. I alla fall om man ska tro hennes senaste stora köp, nämligen en tomt i skånska Mölle. 

Öppnar baguetteria 

Tomten som Emma nu äger är belägen i Mölle hamn och köpt av kommunen. Det var en av de två sista tomterna i hamnen som var lediga. Enligt uppgifter har hon köpt tomten för att öppna en baguetteria, skriver Helsingborgs Dagblad

Vann Robinson 

Emma, som tidigare hette Andersson i efternamn, har tävlat i Expedition Robinson två gånger. Första gången vi fick se henne i tv-rutan var 2001. 

När SVT (som då producerade Robinson) två år senare gjorde sin sista säsong av det populära tv-programmet fick tittarna rösta fram ett par deltagare som återigen skulle få en chans att tävla på ön.

Emma blev det året framröstad av tv-tittarna, besegrade motståndet och kammade hem första priset och blev "Robinson-Emma" med hela svenska folket.

Bröllop i Mölle

2006 började flera rykten spridas, nämligen att dåvarande Andersson dejtade hockeyproffset "Zäta". Kort därefter var förhållandet ett faktum. 

Fyra år senare, den 23 juli 2010, blev Emma och hockeyspelaren Henrik Zetterberg man och hustru när de framför släkt och vänner sa "ja" till varandra under en ceremoni i Brunnby kyrka i Mölle. 

Har lagt klubban på hyllan

Tidigare i höstas meddelade Henrik att han nu efter dryg 20 år som ishockeyspelare lägger klubban på hyllan. Detta eftersom han på senare tid haft en del skadebekymmer. 

Paret har sedan tidigare en villa i Mölle. Så att Emma nu har köpt en tomt för att starta en baguetteria är ett gott tecken på att familjen nu flyttar hem till Sverige, en gång för alla. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om Emma Zetterbergs lugna möhippa ute på Ängelholms Rodd- och kanotklubb. Nyfiken? Då kan du läsa mer om det här!

Kollade du på Robinson när Emma var med?