Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är den första supersöta videon på Jocke och Jonnas dotter Lunabelle

Nöje | 29/10/2018 10:43

Jonna Lundell och maken Joakim Lundell blev under helgen föräldrar till dottern Lunabelle. 3 685 gram och 49 centimeter var den lilla krabaten när hon kom ut, och nu väljer paret att dela med sig av ett gäng söta bilder.

Youtubeparet Joakim och Jonna Lundell blev under helgen föräldrar till sin älskade dotter Lunabelle. Den lilla krabaten vägde 3685 gram,  var 49 centimeter och kom ut den 28 oktober klockan 10:31 i Norrköping.

Men innan miraklet hade paret det väldigt kämpigt. Den 24 oktober blev Jonna inlagd på BB i Stockholm efter att hon hade drabbats av förlossningspsykos

– Hon hör och ser grejer som inte existerar, hon minns inte vad hon säger. Hon får självmordstankar och hon känner att hon inte älskar barnet, Idag fick hon världens frispel och ville inte leva mer, så tårarna bara sprutade. Det är jobbigt och jag tycker så sjukt synd om henne, berättade Joakim då.

Men nu – efter en lång och krävande väntan så har parets dotter alltså äntligen kommit till världen, och familjen mår under omständigheterna bra. Och som de flesta nyblivna föräldrar så väljer Jocke och Jonna att dela med sig av ett gäng supersöta bilder på sin underbara lilla dotter. 

Hur söt är inte lilla Lunabelle?
3685 gram och 49 centimeter var den lilla krabaten när hon kom ut. Här vilandes på Jonnas mage med en söt liten mössa. Bildkälla: Jonna Lundell Instagram
Lunabelle
Joakim och Jonna kämpade under fem års tid för att slutligen få sin lilla sötis. Bildkälla: Joakim Lundell Instagram
Godmorgon säger Lunabelle
Under måndagsmorgonen publicerade Joakim en bild på en nyvaken liten Lunabelle som hälsar godmorgon. Bildkälla: Joakim Lundell Instagram

"Efter 5 års kamp med ofrivillig barnlöshet och många tårar och dagar man velat ge upp så har vi aldrig slutat kämpa! Idag föddes våran dotter Lunabelle, och dom känslorna hon skapat går inte ens beskriva! Välkommen till våran familj och vi lovar dig att Mamma och Pappa alltid kommer finnas för dig genom livet!", skrev Joakim på sin Instagram

Paret har nu översköljts av gratulationer från fans, följare, branschfolk samt nära och kära. 

Någon som var med under förlossningen var Jonnas mamma Lottie Lundell. Och på sin Instagram lovprisar hon nu Jocke och Jonna och delar även med sig av en jättegullig video på en nyfödd Lunabelle. 

"Vilket litet mirakel hon är. Helt perfekt och alldeles underbar! Jonna var såå duktig under förlossningen, så lugn och harmonisk in i det sista. Det lyser om både henne och Jocke, som kommer att bli den bästa pappan hon kan få. Han tog på första blöjan, första små sockarna, första mössan och han klippte navelsträngen. Vilken hjälte.  Tack för att jag fick vara med och dela denna fantastiska upplevelse med er och GRATTIS till den sötaste lilla tjej jag sett", skriver hon. 

Se den söta videon i spelaren ovan. 

Stort grattis igen säger vi!

Mer: Joakim Lundell: "Därför kommer inte Lunabelle att träffa sina farföräldrar"