Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim Lundell : "Därför kommer inte Lunabelle att träffa sina farföräldrar"

- 29/10/2018, 17:54 -

Joakim och Jonna Lundell blev under helgen äntligen föräldrar till sin älskade dotter Lunabelle. Nu berättar Joakim hur hennes kontakt kommer att vara med hans egna föräldrar.

Youtubeparet Joakim och Jonna Lundell blev under helgen föräldrar till sin älskade dotter Lunabelle. Den lilla krabaten vägde 3685 gram,  var 49 centimeter lång och kom ut den 28 oktober klockan 10:31 i Norrköping.

Paret har tidigare berättat att de försökte i fem års tid, men efter en lång och krävande väntan så har parets dotter alltså äntligen kommit till världen, och familjen mår under omständigheterna bra. 

Lunabelle
3685 gram och 49 centimeter var den lilla krabaten när hon kom ut. Här vilandes med en söt liten mössa. Bildkälla: Jonna Lundell Instagram

Någon som var med under förlossningen var Jonnas mamma Lottie Lundell. Och på sin Instagram lovprisar hon nu Jocke och Jonna och delar även med sig av bilder samt en jättegullig video på en nyfödd Lunabelle. 

"Vilket litet mirakel hon är. Helt perfekt och alldeles underbar! Jonna var såå duktig under förlossningen, så lugn och harmonisk in i det sista. Det lyser om både henne och Jocke, som kommer att bli den bästa pappan hon kan få. Han tog på första blöjan, första små sockarna, första mössan och han klippte navelsträngen. Vilken hjälte.  Tack för att jag fick vara med och dela denna fantastiska upplevelse med er och GRATTIS till den sötaste lilla tjej jag sett", skriver hon.

Jocke och Jonna har blivit föräldrar
Joakim och Jonna kämpade under fem års tid för att slutligen få sin lilla sötis. Bildkälla: Jonna Lundell Instagram

Joakim berättade nyligen i podden "I sanningens namn" att Lottie kommer att vara den enda morföräldern i Lunabelles liv. Han vill nämligen inte att hon ska ha någon kontakt med hans egna föräldrar. 

– Man kan säga att varningslampan lyser när jag tänker på det, berättar han. 

Lyssna på hela hans motivering i spelaren ovan. 

Har du följt parets resa?