Joakim Lundell: "Därför kommer inte Lunabelle att träffa sina farföräldrar"

Joakim och Jonna Lundell blev under helgen äntligen föräldrar till sin älskade dotter Lunabelle. Nu berättar Joakim hur hennes kontakt kommer att vara med hans egna föräldrar.


Youtubeparet Joakim och Jonna Lundell blev under helgen föräldrar till sin älskade dotter Lunabelle. Den lilla krabaten vägde 3685 gram,  var 49 centimeter lång och kom ut den 28 oktober klockan 10:31 i Norrköping.

Paret har tidigare berättat att de försökte i fem års tid, men efter en lång och krävande väntan så har parets dotter alltså äntligen kommit till världen, och familjen mår under omständigheterna bra. 

3685 gram och 49 centimeter var den lilla krabaten när hon kom ut. Här vilandes med en söt liten mössa. Bildkälla: Jonna Lundell Instagram

Någon som var med under förlossningen var Jonnas mamma Lottie Lundell. Och på sin Instagram lovprisar hon nu Jocke och Jonna och delar även med sig av bilder samt en jättegullig video på en nyfödd Lunabelle. 

"Vilket litet mirakel hon är. Helt perfekt och alldeles underbar! Jonna var såå duktig under förlossningen, så lugn och harmonisk in i det sista. Det lyser om både henne och Jocke, som kommer att bli den bästa pappan hon kan få. Han tog på första blöjan, första små sockarna, första mössan och han klippte navelsträngen. Vilken hjälte.  Tack för att jag fick vara med och dela denna fantastiska upplevelse med er och GRATTIS till den sötaste lilla tjej jag sett", skriver hon.

Joakim och Jonna kämpade under fem års tid för att slutligen få sin lilla sötis. Bildkälla: Jonna Lundell Instagram

Joakim berättade nyligen i podden "I sanningens namn" att Lottie kommer att vara den enda morföräldern i Lunabelles liv. Han vill nämligen inte att hon ska ha någon kontakt med hans egna föräldrar. 

– Man kan säga att varningslampan lyser när jag tänker på det, berättar han. 

Lyssna på hela hans motivering i spelaren ovan. 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du följt parets resa?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

1 timme sedan
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.