Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jocke och Jonnas hund Batman är Lunabelles nya bästa vän

- 31/10/2018, 12:20 -

Joakim och Jonna Lundell njuter för fullt av familjelivet och paret har äntligen fått åka hem från BB. Nu har även dottern Lunabelle fått sig en ny beskyddare – nämligen hunden Batman.

Youtubeparet Joakim och Jonna Lundell blev under helgen föräldrar till sin älskade dotter Lunabelle. Den lilla krabaten vägde 3 685 gram, var 49 centimeter lång och kom ut den 28 oktober klockan 10:31 i Norrköping. Paret har tidigare berättat att de försökte i fem års tid, men efter en lång och krävande väntan så har parets dotter alltså äntligen kommit till världen, och familjen mår under omständigheterna bra. 

Nu har hela familjen fått åka hem till sin villa utanför Norrköping, där vänner och vovvar väntade. Och någon som var ordentligt glad över att äntligen få träffa Lunabelle – det var parets hund Batman.

Batman har alltid haft en väldigt central roll i familjen Lundell, så det var därför ganska spänt inför deras första möte. 

Joakim Lundell
Joakim Lundell har många gånger uttryckt hur mycket han älskar sina hundar. Bildkälla: Joakim Lundell Instagram
Joakim och Batman i duschen
Batman får till och med duscha med Joakim utan att det är några som helst konstigheter. Bildkälla: Joakim Lundell Instagram
3685 gram och 49 centimeter var den lilla krabaten när hon kom ut. Här vilandes med en söt liten mössa. Bildkälla: Jonna Lundell Instagram

Efter förlossningen valde Jocke och Jonna att stanna någon extra dag på sjukhuset, men nu befinner de sig alltså äntligen hemma. Och de valde att dokumentera vovvis första möte med bebis. 

Jonna Lundell med Batman och Lunabelle
Jonna myser tillsammans med Lunabelle och hunden Batman. Bildkälla: Joakim Lundell Instagram

Joakim skriver ut på sin Instagram att det hela gick galant och att Batman nu har en nyfunnen vän i Lunabelle. 

Och hur mycket älskar man inte när djur och bebisar umgås?

Stort grattis igen!