Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sanna Nielsen om plötsliga attacken: "Jag kommer att dö"

Nöje | 02/11/2018 13:25

I Skavlan berättar Sanna Nielsen om sin plötsliga attack som skrämde upp henne rejält. En dag svartnade det bara framför hennes ögon och hon var säker på att hon skulle dö.

I kvällens avsnitt av Skavlan är Sanna Nielsen en av gästerna i studion. Schlagerdrottningen slog igenom som 11-åring och idag har hon hunnit med en hel del saker i sin karriär. 

Hon har tävlat i i Melodifestivalen hela sju gånger, en av gångerna vann hon tävlingen med bidraget "Undo". I Eurovision Song Contest slutade hon på en tredjeplats. Nu har hon ett av de mest eftertraktade programledarjobben i Sverige, som programledare för Allsång på Skansen. 

Men ibland säger kroppen ifrån, även om man heter Sanna Nielsen. Och det är just det hon väljer att dela med sig av under intervjun med Fredrik Skavlan

Trodde att hon skulle dö

Sanna väljer att dela med sig av en händelse som ägde rum för ungefär två år sedan. Hon satt hemma och pratade med sin sambo när hennes huvud plötsligt flög framåt. 

– Jag ramlade ner på golvet och blev liggandes där, berättar hon. 

Sanna berättar hur hon började gråta av chock för att ett par minuter senare börja kräkas. Hon och sambon åkte snabbt in till akuten. 

– Jag hann tänka "vad är det som händer, kommer jag att dö nu?", säger hon. 

Sanna Nielsen
Sanna fick snabbt bege sig till akuten. Bildkälla: SVT

Väl på akuten börjar läkarna att göra olika undersökningar, och Sanna har svårt att följa läkarens finger med blicken. 

Sanna var helt övertygad om att hon fått någon slags tumör och att slutet var nära. Men läkarnas första tanke var att Sanna drabbats av en stroke, vilket visade sig vara fel. 

Hör Sanna berätta vad felet på henne var i klippet ovan. 

Skavlan sänds fredagar 21:00 på SVT1 och i SVT Play.