Tisdag 28 Sep
Stockholm

Nu berättar Annica Englund: "Därför tog det slut med Marcelo Peña"

Det var sommaren 2017 som det tog slut mellan profilerna Annica Englund och Marcelo Peña. Men det är inte fören nu som Annica väljer att berätta vad det egentligen var som hände.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det var under sommaren 2017 som Annica Englund berättade att hon och dåvarande pojkvännen Marcelo Peña valt att gå isär. Paret hade varit tillsammans i cirka fem år och träffades inne i Big Brother-huset 2012. Där inne förlovade de sig, och trots en del turbulens så fortsatte paret sin relation på utsidan. 

Annica och Marcelo träffades första gången i Big Brother-huset 2012 och profilerna förlovade sig inne i huset. Bildkälla: Stella Pictues

Paret valde att delta i Temptation Island 2017 som är en dokusåpa som går ut på att sätta sitt förhållande på prov. Många har i efterhand spekulerat i om det var just såpan som låg bakom parets uppbrott då Marcelo var väldigt flirtig med många av singeltjejerna i programmet. Men Annica skrev då på sin blogg att deras uppbrott berodde på "att de ville olika saker".

"Allt bara dog ut på kärleksfronten. Vi pratade om detta många gånger att vi skulle separera så det kändes lite som att vi vant oss med tanken att det inte längre var vi redan innan vi tog beslutet att verkligen göra slut", skrev hon då.

Men under en intervju i podden "I sanningens namn" har Annica nu valt att för första gången berätta exakt vad det var som fick paret att bryta upp. 

– Han kunde säga vissa saker som inte var ok. En gång på Summerburst sa han en sak till mig som gjorde att jag bara kände "nej nu är det nog", berättar Annica. 

Vad det var Marcelo sa och hur hela händelsen gick till kan du höra i spelaren ovan. 

Hela poddavsnittet hittar du här.

Har du varit med om ett breakup?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela