- Foto: Stella Pictures

Nu berättar Annica Englund: "Därför tog det slut med Marcelo Peña"

Det var sommaren 2017 som det tog slut mellan profilerna Annica Englund och Marcelo Peña. Men det är inte fören nu som Annica väljer att berätta vad det egentligen var som hände.


Det var under sommaren 2017 som Annica Englund berättade att hon och dåvarande pojkvännen Marcelo Peña valt att gå isär. Paret hade varit tillsammans i cirka fem år och träffades inne i Big Brother-huset 2012. Där inne förlovade de sig, och trots en del turbulens så fortsatte paret sin relation på utsidan. 

Annica och Marcelo träffades första gången i Big Brother-huset 2012 och profilerna förlovade sig inne i huset. Bildkälla: Stella Pictues

Paret valde att delta i Temptation Island 2017 som är en dokusåpa som går ut på att sätta sitt förhållande på prov. Många har i efterhand spekulerat i om det var just såpan som låg bakom parets uppbrott då Marcelo var väldigt flirtig med många av singeltjejerna i programmet. Men Annica skrev då på sin blogg att deras uppbrott berodde på "att de ville olika saker".

"Allt bara dog ut på kärleksfronten. Vi pratade om detta många gånger att vi skulle separera så det kändes lite som att vi vant oss med tanken att det inte längre var vi redan innan vi tog beslutet att verkligen göra slut", skrev hon då.

Men under en intervju i podden "I sanningens namn" har Annica nu valt att för första gången berätta exakt vad det var som fick paret att bryta upp. 

– Han kunde säga vissa saker som inte var ok. En gång på Summerburst sa han en sak till mig som gjorde att jag bara kände "nej nu är det nog", berättar Annica. 

Vad det var Marcelo sa och hur hela händelsen gick till kan du höra i spelaren ovan. 

Hela poddavsnittet hittar du här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du varit med om ett breakup?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Harvard tar bort bok med människoskinn

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

1 timme sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

2 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

2 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

2 timmar sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.