Hannah Graaf och Peter Karyd skiljer sig
Hannah Graaf och Peter Karyd skiljer sig efter 10 år som gifta. - Foto: Instagram/hannahgraaf, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Hannah Graaf om skilsmässan från Peter Karyd: "Gör ont"

Hannah Graaf och Peter Karyd skiljer sig efter 10 år som gifta. Nu berättar Hannah Graaf om skilsmässan och den svåra tiden som hon går igenom just nu.


Igår rapporterades det att Hannah Graaf Karyd, 40, och maken Peter Karyd, 43, skiljer sig.

Paret gifte sig år 2008 i Vellinge i Skåne, och har två barn tillsammans. Sedan innan har Hannah två söner.

Sedan årsskiftet har hela familjen bott i Marbella, där Hannah har jobbat som fastighetsmäklare. I april tidigare i år firade Peter och Hannah tennbröllop – det vill säga tio år som gifta. 

På sin Instagram delade då Hannah med sig av en bild på henne och Peter för att fira den stora dagen.

"Nu firar vi tennbröllop. Tio år som gifta idag", skrev Hannah och avslutade med hashtagsen #evigkärlek #trohopochkärlek.

Hannah Graaf och Peter Karyd skiljer sig efter 10 år som gifta. Bildkälla: Instagram/hannahgraaf

Men nu står det alltså klart att Hannah och Peter ska gå skilda vägar. I sin blogg skriver nu Hannah Graaf om sorgen.

"Det gör ont i hela kroppen. Tänk att själslig smärta kan göra så ont fysiskt. Har så dåligt samvete mot barnen, hjärtat slår så fort hela tiden och värker, och paniken är hela tiden nära", skriver Hannah.

Hannah berättar att det är en riktigt tuff tid just nu men att hon tror på att det kommer att bli bättre när både hon och Peter är lyckliga på olika håll.

Hannah Graaf berättar nu om den svåra tiden. Bildkälla: Stella Pictures.

"Det var ett gemensamt beslut att gå skilda vägar. Vi har kämpat och försökt men sen tog det stopp och nu är vi här. Vi gav inte upp enkelt och utan en kamp i alla fall. Vi gjorde vårt bästa men det räckte tyvärr inte till", skriver Hannah i sin blogg.

Hannah ser trots mörkret just nu ljust på framtiden, och hon skriver vidare att det största fokuset just nu ligger på barnen och att de ska känna sig trygga.

Vi hoppas att det känns snart känns bättre! 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

1 timme sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

2 timmar sedan
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

3 timmar sedan
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

idag 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

idag 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

idag 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.