Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborg berättar om fyllorna: "Ångesten är brutal"

- 02/11/2018, 11:49

Linn Ahlborg berättar nu om sin stora rädsla – nämligen att hon ska filmas på fyllan och att bilderna sedan ska spridas. Något som hon är rädd ska hända när hon drabbas av minnesluckor.

Det är i sin senaste vlogg som Linn Ahlborg, 19, avslöjar flera saker om sig själv som hennes fans kanske inte riktigt hade koll på. 

Linn berättar bland annat att hon hatar närhet, att hon älskar inlagd ingefära och att hon aldrig lyssnar på ljudböcker.

Men det är en sak som tynger Linn lite extra. Hon drabbas nämligen av extrem ångest när hon har druckit alkohol.

– Jag får ångest jämt. Eller alltså varje gång jag dricker. Jag behöver inte ha haft en karatefylla eller gjort något jättedumt för att jag ska få den här ångesten, utan den kommer bara jag har druckit några glas.

Linn Ahlborg
Sedan Linn Ahlborg flyttade till Stockholm har hon gått ut en del. Bildkälla: Instagram/linnahlborg

"Ångesten är brutal"

Linn flyttade nyligen från hemstaden Gävle till Stockholm. Sedan dess har det blivit en hel del events och utekvällar med vännerna. 

– Jag tror att det är något kemiskt i alkoholen som jag reagerar dåligt med och jag har för mig att jag har läst om det förut och att det inte bara är jag som inbillar mig, berättar Linn.

Linn berättar att hon tycker att det känns segt, men hon har nu beslutat sig för att välja mer omsorgsfullt de tillfällen då hon går ut och dricker.

Linn Ahlborg
Linn Ahlborg berättar att hon drabbas av minnesluckor. Bildkälla: Youtube/Linn Ahlborg

– Det är inte värt att gå ut hela tiden och sen må dåligt hela dagen efter, berättar Linn. 

Linn berättar även att hon då och då drabbas av minnesluckor efter att ha druckit mycket alkohol.

– Ångesten är ju brutal om jag skulle vakna med minnesluckor och det kan ju hända. Då får jag panik, då börjar tankarna direkt – vad har jag gjort, har någon fotat mig, har någon filmat mig, har någon lagt ut mig på sociala medier när jag typ ligger och spyr i en buske, aaah ångest, säger Linn i vloggen.

Får du också bakisångest?