Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linnea Henriksson om svåra tiden: "Det var skit"

- 03/11/2018, 21:19

Det är Linnea Henrikssons dag i "Så mycket bättre" i TV4. I kvällens program berättar nu Linnea om den tuffa tiden. – Det var skit där ett tag, berättar Linnea.

Det har blivit dags för Linnea Henrikssons dag i "Så mycket bättre", och i programmet berättar Linnea under middagen om sina svåra skolår.

– Det gick lite åt skogen för mig där när jag började fjärde klass. Jag är 31 och har fortfarande lite svårt att prata om vad som började då, berättar Linnea.

– Vi behandlades på väldigt olika sätt, tjejerna och killarna. Jag märkte att rätt sätt för mig att bli omtyckt på det var att inte bete mig så som jag höll på, utan ta mindre plats när det inte var rätt. Och prestera. Jag satte ihop prestation och person jättehårt, säger Linnea.

Eric Gadd och Stor
Eric Gadd och Stor är tagna av Linneas starka berättelse. Bildkälla: TV4

"En elak människa som ljög för mig"

– Det var skit där ett tag. Jag blev expert på att trycka ner mig själv. Expert på att förklara för mig själv hur lite jag var värd och hur otroligt icke-älskvärd jag var. Sånt gick jag runt och malde i skallen. Så fort någon gav mig en komplimang då tänkte jag bara att det var en elak människa som stod och ljög för mig, berättar Linnea.

Artisten Albin Lee Meldau flikar då in.

– Det finns ju någonting väldigt vackert i det här som du snackar om också och det är där bluesen börjar liksom, säger Albin.

Albin Lee Meldau
Albin Lee Meldau i "Så mycket bättre". Bildkälla: TV4

Men Linnea håller inte med Albin.

– Jag vill inte ha blues. Jag är så jävla trött på det. Jag vill fan få må bra!, säger Linnea.

Linnea berättar att hon hämtar mycket till sin musik från de stunderna då hon inte mår helt hundra.

– Jag måste behandla mig själv som en slags nykter prestationsknarkare, för jag trillar så lätt dit, säger Linnea i "Så mycket bättre".