Linnea Henriksson i Så mycket bättre
Linnea Henriksson berättar om den svåra tiden. - Foto: TV4

Linnea Henriksson om svåra tiden: "Det var skit"

Det är Linnea Henrikssons dag i "Så mycket bättre" i TV4. I kvällens program berättar nu Linnea om den tuffa tiden. – Det var skit där ett tag, berättar Linnea.


Det har blivit dags för Linnea Henrikssons dag i "Så mycket bättre", och i programmet berättar Linnea under middagen om sina svåra skolår.

– Det gick lite åt skogen för mig där när jag började fjärde klass. Jag är 31 och har fortfarande lite svårt att prata om vad som började då, berättar Linnea.

– Vi behandlades på väldigt olika sätt, tjejerna och killarna. Jag märkte att rätt sätt för mig att bli omtyckt på det var att inte bete mig så som jag höll på, utan ta mindre plats när det inte var rätt. Och prestera. Jag satte ihop prestation och person jättehårt, säger Linnea.

Eric Gadd och Stor är tagna av Linneas starka berättelse. Bildkälla: TV4

"En elak människa som ljög för mig"

– Det var skit där ett tag. Jag blev expert på att trycka ner mig själv. Expert på att förklara för mig själv hur lite jag var värd och hur otroligt icke-älskvärd jag var. Sånt gick jag runt och malde i skallen. Så fort någon gav mig en komplimang då tänkte jag bara att det var en elak människa som stod och ljög för mig, berättar Linnea.

Artisten Albin Lee Meldau flikar då in.

– Det finns ju någonting väldigt vackert i det här som du snackar om också och det är där bluesen börjar liksom, säger Albin.

Albin Lee Meldau i "Så mycket bättre". Bildkälla: TV4

Men Linnea håller inte med Albin.

– Jag vill inte ha blues. Jag är så jävla trött på det. Jag vill fan få må bra!, säger Linnea.

Linnea berättar att hon hämtar mycket till sin musik från de stunderna då hon inte mår helt hundra.

– Jag måste behandla mig själv som en slags nykter prestationsknarkare, för jag trillar så lätt dit, säger Linnea i "Så mycket bättre".

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.