Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella "Blondinbella" Löwengrip erkänner: Jag mutar folk

- 02/11/2018, 15:03

Isabella "Blondinbella" Löwengrip berättar att hon brukar muta människor. "Ni ska bara veta vad långt man kommer med några sedlar i sin hand", säger Isabella. Nu rasar läsarna efter hennes erkännande.

Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 27, är på semester i Dubai. Med på resan är Isabellas pojkvän Hampus Jarlbo och Isabellas två barn Sally och Gillis

Det ser ut att vara en riktig drömresa, och i sin blogg så bjuder Isabella sina läsare på uppdateringar och bilder från soliga Dubai.

Men ett besök på Legoland blev inte som Isabella ville. Barnen hade roligt och lekte för full rulle – men Isabella klagar nu på de stränga säkerhetsreglerna.

"Sally saknade 0,5 cm (!) för att kunna åka 105 cm-attraktionerna och jag brukar kunna övertala eller muta till mig min vilja igenom (ni ska bara veta vad långt man kommer med några sedlar i sin hand) men här tog det fullständigt stopp. Jag blev lite irriterad men släppte det sen", skriver Isabella i sin blogg.

Isabella Löwengrip och Hampus Jarlbo
Isabella Löwengrip och pojkvännen Hampus Jarlbo. Bildkälla: Stella Pictures

Läsarna rasar: "Jag mår illa"

I kommentarsfältet är Isabellas läsare minst sagt upprörda. Så här lyder några av de kommentarer som Isabella har fått angående att hon besticker pengar.

"Är det vad du lär dina barn? Har man bara pengar gäller inga regler"

"Är detta ett skämt? Hade det varit bättre om personalen tog emot mutan och Sally skadade sig ordentligt? Det finns en anledning till varför det är längdgränser på vissa saker. Inte så att personalen sa nej för att vara elaka, usch Isabella, du sjönk så otroligt i mina ögon nu. Fy"

"..och hur kan du bli så irriterad på reglerna som är lika för alla? Tycker också att det var onödigt att skriva ut det i bloggen. Det är inget positivt att du tycker att det är okej att muta folk."

"Går ni tillväga så på Löwengrip också? Mutar er till det ni vill ha? Osmakligt. Har följt dig sedan starten men nu tackar jag for mig. Så trist"

Isabella Blondinbella Löwengrip
Läsarna rasar nu på Isabella "Blondinbella" Löwengrip. Bildkälla: Stella Pictures

"Det är precis sånt här tramsigt, osmakligt och provocerande beteende som får mig att alltid avstå från att köpa dina produkter. Icke-strategiskt och oprofessionellt för någon som ska vara ett ansikte utåt."

"Superbra att de sätter säkerheten före mutor."

"Känns riktigt tacky att läsa hur du mutar dig fram. Gör dina företag så också? Vad lär du dina barn? Att regler inte gäller er?"

"Jag har alltid tyckt om dig men när du skriver att man kommer långt med lite sedlar i sin hand mår jag illa, skäms! Kommer att sluta läsa din blogg."

"Att läsa att du försöker muta dig fram med pengar, kändes osmakligt! Bara för att man HAR pengar är inte allt till salu?"