Konrad Annerud, 24, är en kopia av Leonardo DiCaprio
– Det kan ju bli lite halvjobbigt ibland när folk kallar mig för Leo istället för mitt namn liksom. Men det är väl kul att vara lik honom, han är ju snygg, säger Konrad i en intervju med Nyheter24. - Foto: Konrad Annerud

Svenske Konrad är en kopia av DiCaprio – nu pryder han hiphopstjärnans album

Konrad Annerud, 24, pryder omslaget till albumet "DiCaprio II". Det är artisten J.I.D som släpper nytt och har då passande nog valt att ha Konrad på omslaget.


2015 levde Linköpingskillen Konrad Annerud, 24,  ett stilla liv i sin hemstad där han arbetade som bartender. Men en sak fick han höra väldigt återkommande av gästerna som hängde i baren – nämligen att han är snarlik skådespelaren Leonardo DiCaprio. Det hela började väl lite som ett skämt mellan Konrad och hans vänner – detta fram tills att de svenska medierna fick reda på det.

– Jag får ju höra att jag är lik honom ganska ofta, särskilt eftersom jag jobbar som bartender på en nattklubb, sa Konrad till Nyheter24 då och fortsatte:

– Det kan ju bli lite halvjobbigt ibland när folk kallar mig för Leo istället för mitt namn liksom. Men det är väl kul att vara lik honom, han är ju snygg.

Leonardo DiCaprio är en av världens mest hyllade skådespelare. Kanske inte helt dumt att vara dubbelgångare till honom? Bildkälla: Stella Pictures
Konrad Annerud arbetade tidigare som bartender. På fritiden gillar han att skejta och syssla med musik. Men idag har även modellyrket blivit en del i hans liv. Bildkälla: Konrad Annerud Instagram

Nyheten spred sig och den då 21-årige Konrad blev en snackis världen över. Detta resulterade också i att han fick modellkontrakt hos Stockholmsgruppen. 

Men det stannar inte där.

Pryder världskända hiphopstjärnans album

Den amerikanska rapparen Destin Route (J.I.D) är känd världen över och har samarbetat med artister som J Cole och Mac Miller. 2015 släppte han ett album med namnet "DiCaprio" och i år är det nu dags att släppa uppföljaren DiCaprio II. Amerikanska medier har uppmärksammat det efterlängtade albumet – och särskilt mycket fokus har det varit på omslaget. Många fans och kritiker tror nämligen att det är en bild på en ung Leonardo DiCaprio på omslaget. Men sanningen är den att det är vår svenska Linköpingsgrabb Konrad. 

Visst blir man ändå lite stolt?

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är dom lika?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ola Salo: Wonkas konst gör livet uthärdligt

Molly Sandén sjunger på Grammisgalan

Molly Sandén, Hooja och Ellen Krauss. Det är några av de artister som uppträder på årets Grammisgala.

Lugnt hobbitliv utlovas i nytt spel

Att hobbitar är ett stillsamt folk som egentligen skyr allt vad riskfyllda äventyr heter vet alla som bläddrat några sidor i något av Tolkiens verk.

Populära SVT-serien läggs ner: "Det är tråkigt att ta farväl"

Den fjortonde säsongen blir den sista. Efter det så läggs nämligen succéserien Ett fall för Vera på SVT ner. – Det är tråkigt att behöva ta farväl, men jag är så stolt över vad vi har åstadkommit de senaste 14 åren, säger skådespelaren Brenda Blethyn.

Strömmer i säkerhetsmöten inför Eurovision

2 timmar sedan
Den höga terrorhotsnivån i Sverige och en orolig omvärld gör Eurovision utsatt. Justitieminister Gunnar Strömmer (M) har regelbundet möten med Säpo och polisen inför arrangemanget.

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56
Hundratals irländska artister uppmanar Irlands deltagare i Eurovision, Bambie Thug, att bojkotta tävlingen. Detta eftersom Israel tillåts ställa upp.