Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Svenske Konrad är en kopia av DiCaprio – nu pryder han hiphopstjärnans album

- 06/11/2018, 12:08 -

Konrad Annerud, 24, pryder omslaget till albumet "DiCaprio II". Det är artisten J.I.D som släpper nytt och har då passande nog valt att ha Konrad på omslaget.

2015 levde Linköpingskillen Konrad Annerud, 24,  ett stilla liv i sin hemstad där han arbetade som bartender. Men en sak fick han höra väldigt återkommande av gästerna som hängde i baren – nämligen att han är snarlik skådespelaren Leonardo DiCaprio. Det hela började väl lite som ett skämt mellan Konrad och hans vänner – detta fram tills att de svenska medierna fick reda på det.

– Jag får ju höra att jag är lik honom ganska ofta, särskilt eftersom jag jobbar som bartender på en nattklubb, sa Konrad till Nyheter24 då och fortsatte:

– Det kan ju bli lite halvjobbigt ibland när folk kallar mig för Leo istället för mitt namn liksom. Men det är väl kul att vara lik honom, han är ju snygg.

Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio är en av världens mest hyllade skådespelare. Kanske inte helt dumt att vara dubbelgångare till honom? Bildkälla: Stella Pictures
Konrad Annerud arbetade tidigare som bartender. På fritiden gillar han att skejta och syssla med musik. Men idag har även modellyrket blivit en del i hans liv. Bildkälla: Konrad Annerud Instagram

Nyheten spred sig och den då 21-årige Konrad blev en snackis världen över. Detta resulterade också i att han fick modellkontrakt hos Stockholmsgruppen. 

Men det stannar inte där.

Pryder världskända hiphopstjärnans album

Den amerikanska rapparen Destin Route (J.I.D) är känd världen över och har samarbetat med artister som J Cole och Mac Miller. 2015 släppte han ett album med namnet "DiCaprio" och i år är det nu dags att släppa uppföljaren DiCaprio II. Amerikanska medier har uppmärksammat det efterlängtade albumet – och särskilt mycket fokus har det varit på omslaget. Många fans och kritiker tror nämligen att det är en bild på en ung Leonardo DiCaprio på omslaget. Men sanningen är den att det är vår svenska Linköpingsgrabb Konrad. 

Visst blir man ändå lite stolt?