Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim Lundell : "Han blir Lunabelles gudfar"

- 05/11/2018, 18:14 -

Joakim Lundell och frun Jonna njuter för fullt av livet som småbarnsföräldrar. Nu har de även gått ut med vem som kommer att bli Lunabelles gudfar.

Youtube-paret Joakim och Jonna Lundell blev för cirka en vecka sedan föräldrar till sin älskade dotter Lunabelle. Den lilla krabaten vägde 3 685 gram, var 49 centimeter lång och kom ut den 28 oktober klockan 10:31 i Norrköping. Familjen är lyckligare än någonsin och fick för ett par dagar sedan åka hem till sin villa utanför Norrköping, där vänner och vovvar väntade. 

Någon som var ordentligt glad över att äntligen få träffa Lunabelle – det var parets hund Batman som hela tiden kikar till den lille knodden. 

Lunabelle och hunden Batman
Lunabelle vägde 3 685 gram och var 49 centimeter lång när hon kom ut. Hon fick även direkt en första vän i form av hunden Batman. Bildkälla: Joakim Lundell Instagram

Joakim berättade nyligen i podden"I sanningens namn" att Lunabelle inte kommer att ha kontakt med någon farförälder, av den anledningen att det i nuläget inte finns någon anledning till det, 

– Hon kommer att ha så många andra fina människor omkring sig, vi umgås ju i ett otroligt familjärt och varmt gäng, sa han då. 

Danjal Kanani och Joakim Lundell
Danjal Kanani är en av Jocke och Jonnas absolut närmsta vänner och dagligen umgås, jobbar och bor de tillsammans. Bildkälla: Danjal Kanani Instagram

– Jonnas mamma kommer att räcka gott och väl som morförälder, avslutade han. 

Men någon i parets närmsta krets som också kommer att ha en ärofylld roll – det är Danjal Kanani. För ett par dagar sedan avslöjade nämligen Joakim att det är han som blir Lunabelles gudfar. 

Danjal Kanani och Lunabelle
"Det här med att vara GUDFAR är verkligen en helt ny slags makt eller va säger ni? Problem No Problem My Friend!", skrev Danjal ut på sin Instagram. Han är en av Lundell-parets absolut närmsta vänner. Bildkälla: Instagram

Joakim publicerade en bild på Danjal och Lunabelle tillsammans med texten "Världens finaste gudfar". Danjal har även själv skrivit ut sitt nya uppdrag på sin Instagram. 

Stort grattis säger vi!