Jocke och Jonna fick nyligen dottern Lunabelle
Joakim och Jonna berättar nu hur det går med familjelivet. "Hade aldrig velat byta mot någonting annat", säger dom. - Foto: Joakim Lundell Instagram

Så går föräldralivet för Jocke och Jonna

Det är i ett öppet och ärligt inlägg som Jonna Lundell skriver om familjelivet som hon och maken Joakim Lundell just nu lever i.


Youtube-paret Joakim Lundell och Jonna Lundell blev för cirka en vecka sedan föräldrar till sin älskade dotter Lunabelle. Den lilla krabaten vägde 3 685 gram, var 49 centimeter lång och kom ut den 28 oktober klockan 10:31 i Norrköping. Familjen skrev ut sin lycka på sociala medier och har även delat med sig av sina dagar i sina vloggar och videos på Youtube. 

Lilla Lunabelle vägde 3 685 gram och var 49 centimeter lång när hon kom ut. Bildkälla: Joakim Lundell Instagram

Men att få barn är såklart en stor omställning och svårt att förbereda sig på innan man själv varit med om det. Sena nätter, konstant oro, lite sömn och ett överflöd av tankar och funderingar om huruvida man gör rätt eller inte hör till en småbarnsförälders vardag. 

Paret säger att det känns som att Lunabelle har funnits i deras liv för alltid. "Man vill bara stanna tiden", säger Jonna. Bildkälla: Youtube

Nu har Jonna valt att skriva ut ett inlägg om hur livet rullat på för den lilla familjen, och som det ser ut så stormtrivs profilerna med det nya föräldralivet. 

"Det känns som att hon funnits i våra liv för alltid. Jag har faktiskt redan nu börjat tänka ”stanna tiden nu går den för snabbt”. Vi tycket redan att hon utvecklats så mycket under dessa 7 dagar och hon är jätte duktig med allt. Föräldralivet har verkligen förändrat oss totalt och vi är så himla lyckliga och skulle inte byta ut detta liv mot något annat", skriver Jonna.

"Vågar inte sova i samma säng"

Lunabelle har redan börjat sova i sin egen säng, vilket gått förvånansvärt bra. Detta är på grund av att Joakim inte vågar sova i samma säng som henne då han rullar runt mycket när han sover och slänger med armarna. Detta skapar såklart en oro om att han ska skada bebisen eller att någon av dem ska råkar rulla på henne.

På grund av att Jocke rör sig så pass mycket har paret inte vågat sova med Lunabelle i sängen. Men att sova i sin egen lilla säng – det var ingen match för den här tuffingen. Bildkälla: Jonna Lundell Instagram

Jocke har även kunnat börja åka nån kväll på spelningar och dylikt, trots att det känns jobbigt. 

– Jag saknar ju Jonna och Lunabelle hela tiden trots att man bara är borta en kväll, säger han i en video.

Jonna berättar också i videon att Lunabelle inte är så förtjust i att amma från henne, utan att hon enbart äter ur flaskan, vilket skapade en oro hos föräldrarna. 

– Hon vill verkligen bara äta ur flaskan, vilket får mig att känna mig som en dålig mamma. Att jag inte ens klarar av att amma henne. Men det viktigaste är ju trots allt att hon äter och går upp i vikt, säger hon. 

Paret har också valt vem som blir gudfar – vilket är den nära vännen Danjal

– Vi har båda längtat efter att börja livet på riktigt. Och det känns fantastiskt, säger paret i en video. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vill du ha barn?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

1 timme sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

3 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.