Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paradise Hotel-vinnaren Mos: "Det ska jag göra för vinstpengarna"

- 07/11/2018, 23:05

Paradise Hotel 2018 slutade med att Jennifer Karlsson och Robin "Mos" Andersson gick vinnande ut ur striden. Men vad händer med pengarna?

Årets säsong av Paradise Hotel har bjudit på allt som tittarna kunnat önska sig. Det har varit en hel del drama, bråk, guppande täcken och svek har det också funnits gott om. 

Ikväll var det dags för den stora finalen och finalisterna var inga mindre än paren Genri och Erika samt Mos och Jennifer. 

Paradise Hotel-final
Det hela slutade med att Mos kastade kulan. Och folk var minst sagt chockade. Bildkälla: Viafree

Slutskedet av finalen är en kulceremoni där man då ska avgöra hur vinstpengarna ska delas upp. 

Kastade kulan

Prissumman på 500 000 kronor läggs 50 000 kronor i taget upp på ett bord och någon av personerna kan när som helst välja att kasta kulan. Gör man det går man själv hem med den summa som just då ligger på bordet medan den andra personen går hem lottlös. 

Kulceremonin är en mytomspunnen del i spelet på Paradise Hotel och det avgörande testet som visar hur mycket man egentligen kan lite på sin partner. 

Vi minns alla när Jesper Johansson under finalen 2013 kastade kulan under kulceremonin tillsammans med Aina Lesse som fick gå tomhänt därifrån. Jesper har senare berättat sanningen bakom sitt beslut för Nyheter24och det kan du läsa mer om här

Och idag var det alltså dags igen. Vid 250 000 kronor släppta Mos kulan rakt ner i backen till de andra deltagarnas stora förvåning. Jennifer får ett panikartat uttryck i ansiktet när hon hör kulan krossas mot marken. Men det hela var en smart kupp från Mos sida. 

Robin
Paradise Hotel 2018 slutade med att Jennifer Karlsson och Robin "Mos" Andersson gick vinnande ut ur striden. Men vad händer med pengarna?

Mos valde nämligen att dela resterande 250 000 med Rebecca Karlsson, Jennifers syster. På det sättet skulle Jennifer ändå få dela vinstpengarna med sin syster. 

"Det gör jag för vinstpengarna"

Så nu återstår frågan – vad ska Mos göra för sina vinstpengar?

Robin
Heter man Mos – då har man alltid en liten räv bakom örat. Bildkälla: Viafree

– Jag ska köpa mig ett liv så jag inte måste vara med en fjärde gång i Paradise Hotel, säger han skämtsamt?

Du – det hade vi älskat. Men seriöst, vad köper du dig?

– Jag kommer faktiskt att köpa mig en bil denna gång. Det är någonting jag behöver och vill ha, säger han. 

Men detta är inte första gången Mos går vinnande ut ur Paradise Hotel. Han har nämligen varit med hela två gånger förut, nämligen 2015 och 2017. år 2015 vann han tillsammans med Josefine Caarle – då ingen av vinnarna kastade kulan. 

Den gången valde mos att investera i en kontantinsats samt att skänka en del till cancerfonden. 

Stort grattis säger vi!