Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim och Jonna Lundells nya utseenden hyllas av fansen

- 08/11/2018, 11:38 -

Efter att Joakim och Jonna Lundells dotter Lunabelle föddes så har fokus självklart varit på den nya familjemedlemmen. Men nu var det dags för Jocke och Jonna att lägga lite tid på sig själva också. Resultatet hyllas nu av fansen.

Söndag den 28 oktober blev Joakim och Jonna Lundell föräldrar. Klockan 10.31 föddes parets dotter Lunabelle i Norrköping, och snart är hon alltså två veckor gammal. 

Tiden innan förlossningen var kämpig för både Jonna och Joakim. Jonna mådde extremt dåligt och drabbades av förlossningspyskos. Joakim gjorde sitt bästa för att finnas där för sin fru, och det blev många sömnlösa nätter och tårar.

Sedan Lunis föddes så har det givetvis varit fullt fokus på den nya familjemedlemmen med allt vad det innebär. Så det är inte konstigt att varken Joakim eller Jonna har tänkt särskilt mycket på det här med utseende.

Men nu kände både Joakim och Jonna att det var dags för en välbehövlig makeover.

Jonna Lundell före sin makeover.
Jonna Lundell före sin makeover. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

– Eftersom jag känner mig väldigt trött och seg idag så tänkte jag faktiskt att jag skulle sminka mig idag, jag minns inte ens sist jag hade smink på mig. Så idag ska jag fixa till mig lite för att känna mig lite mm, piggare! För det brukar jag oftast göra när jag har fixat till mig. Vi får väl se om det funkar den här gången, säger Jonna i parets nya vlogg innan hon går loss med sminket och fixar till sin frisyr.

"Baby, du ser ut som en cupcake!"

Och Jonna får verkligen en superglow efter sin makeover – och sedan är det dags för Joakim att få en ny look. Parets frisör Michael kommer från Stockholm för att fixa Joakims hår.

Jonna Lundell
Jonna Lundell efter sin makeover! Wow! Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

Joakim är inne på att göra det rosa – och Michael har med sig en hel del olika färger ifall det skulle behövas. Dessutom går Michael loss på Joakims ögonbryn – han får mörk ögonbrynsfärg så att brynen ska synas lite mer.

Sedan blir det lite färg också – och Jonna kan inte hålla sig för skratt när hon ser Joakim med färgen i håret.

– Baby, du ser ut som en cupcake!

Joakim Lundell
Joakim Lundell får även han en makeover. Bildkälla: Youtube/Jocke & Jonna

Men resultatet blir superfint och Joakim är riktigt nöjd med sin nya fräscha look, med både nya bryn och en kortare frisyr. Borta är det långa blonda Justin Bieber-håret som han har haft den senaste tiden.

Även parets hängivna fans är förtjusta i Jockes nya frisyr. Såhär lyder några av kommentarerna som de fick på sin Youtubekanal:

"Det var super snyggt klippt Jocke passar dig super bra"

"Du fick jättefin frisyr Jocke. Skägget är också snyggt."

"Fan Jocke ditt hår blev ass snyggt! Cred till Michael! Lunabelle e så j*vla söt!"

"Fin Jocke blev i håret"

"Du börjar likna Thor i Thor Ragnarok passar dig som fan bror"

"Jocke blev riktigt fin med håret!"

"Jocke dit hår vart jättefint!!!"

"Joakim passar i skägg och håret är snyggt".