Lancelot Hedman, festande människor.
Lance gästar Anis Youtubekanal där de bland annat pratade om just Rhodos-resan. - Foto: TT

Lancelot Hedman: "Så många låg jag med på Rhodos"

Det är i "Lance vs Livet" som tittarna får följa Lancelot Hedman när han åker iväg till Rhodos med vännen Linton. Detta för att grabbarna ska jobba på sina DJ-skills. Men för den som gått på Rhodos bargata – så vet man att frestelserna är många.


I programmet Lance vs Livet får tittarna följa Lancelot Hedman Graaf i sin vardag där han tränar för att bli världsmästare i Thaiboxning, träffar tjejer, festar och bor hemma hos mamma Magdalena Graaf. Lance har nyligen fyllt 18 vilket också betyder att han gjort sin krogentré – och minst sagt fått mersmak på festlivet, och mycket annat av livets goda.

I det fjärde avsnittet får vi följa med grabbarna till Rhodos där de ska gå DJ-skola med Youtubeprofilen Anis Don Demina, men det hela går väl inte riktigt som planerat. Lance och Lintons hårda festkvällar tar ut sin rätt och killarna både försover sig och struntar i att dyka upp på lektionerna. Vilket fick Anis att bli något förbannad. 

Anis Don Demina och Alex D'rosso har lektioner för ungdomar som vill lära sig att DJ:a. Bildkälla: Viafree
"Jag är kung på natten och kung på dagen. Men just nu vill jag spy, säger Lance. Bildkälla: Viafree

– Är man ute och festar till 06.00, då ställer man 50 alarm så man kommer i tid ändå, sa Anis till Lance. 

Trots de sura minerna just då så är Anis och Lance idag väldigt goda vänner, och för ett par dagar sedan så gästade Lancelot Youtubekanalen som Anis har. Där pratade de bland annat om just Rhodos-resan. 

Lance gästar Anis Youtubekanal där de bland annat pratade om just Rhodos-resan. Bildkälla: Youtube

Anis frågar Lance lite om vad han tyckte om resan i sig samt lite om damerna han träffade på under resan. 

– Alltså Lance, tjejerna drog ju i dig åt höger och vänster, säger Anis. 

– Ja det var nästan lite metoo-varning, skrattar Lance.

– Men vadå, helt ärligt nu, hur många tjejer låg du med under resan. Svara ärligt nu.

– Ingen faktiskt. Det är helt sant. Folk har ju en skev bild av mig att jag ligger runt men det gör jag inte. Jag gillade faktiskt en tjej under den där tiden så jag, nej men jag låg inte med någon, säger Lance.  

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du festat på Rhodos?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Tecwyn Ewans ny orkesterchef på Malmö opera

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Netflixsuccén "Baby reindeer" har skapat en jakt på de verkliga personerna bakom händelserna i dramaserien. Nu vill huvudpersonen sätta stopp för spekulationerna.

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

1 timme sedan
Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

2 timmar sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.