Onsdag 1 Dec
Stockholm

Känner du igen Zannie i Lyxfällan? Det är inte så konstigt

Zannie som medverkar i Lyxfällan har vi sett i tv-rutan förut
Zannie som medverkar i Lyxfällan har vi sett i tv-rutan förut. Foto: TV3

I kvällens avsnitt av Lyxfällan dyker ett välbekant ansikte upp. Men kommer du ihåg var du sett den spralliga killen förut? Få svaret här.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I kvällens avsnitt av Lyxfällan beger sig de ekonomiska experterna till Tomelilla för att besöka ett par som jobbar som influencers. 

Det är Zannie, 26, och Amanda, 27, som denna vecka ska få hjälp med sin ekonomi. För många är Zannie ett välkänt ansikte, honom har vi nämligen sett i rutan förut. 

Då var det i Paradise Hotel år 2015 som vi såg honom göra entré på hotellet i Mexiko. Zannie tog sig hela vägen till finalveckan och slutade på en andraplats, men det blev alltså ingen prissumma på en halv miljon kronor. 

Så här såg det ut när Zannie var en av deltagarna i Paradise Hotel 2015. Bildkälla Viafree
Zannie slutade på en andraplats i sin säsong. Bildkälla: Viafree

Det hade dock varit välkommet med lite extra klirr i kassan för Zannie nu när han i stället har tvingats söka till Lyxfällan. 

Köpte lyxbil för 600 000 kronor

De ekonomiska problem började när Zannies flickvän Amanda köpte en väldigt lyxig present till Zannie på hans 25-årsdag. Han fick då sin drömbil som kostade över 600 000 kronor. Problemet var bara att Amanda inte hade pengar till kontantinsatsen utan lånade till den också. 

När paret sedan fick sitt första barn förändrades deras ekonomiska situation och de hade svårt att betala de dyra lånen, och tvingades sälja bilen. Nu har de bara lån men ingen bil. 

"Tänker inte ta ett vanligt jobb"

Men Zannie och Amanda verkar trots sin medverkan i Lyxfällan inte tycka att deras ekonomi är ett problem, bortsett från billånet. 

Lyxfällans expert Magnus Hedberg visar för paret att de spenderat hela 266 000 kronor på lyx som utemat och nöje det senaste året, men den summan chockar inte Zannie och Amanda. 

– För mig var det inte någon stor chock, totalsumman är ändå delad på två personer, säger Amanda i programmet. 

Men att de ska förbättra sin ekonomiska situation med att hitta jobb utanför satsningen som influencers finns inte på kartan. 

– Vi tänker inte ta ett vanligt jobb, säger Zannie irriterat. 

Se mer från programmet i klippet ovan. 

Lyxfällan sänds tisdagar 20:00 på TV3.

Kommentera (1)
Kopiera länk
Dela