Lance Hedman och Magdalena Graaf i Lance vs Livet
Lance Hedman och Magdalena Graaf i Lance vs Livet. Magdalena är trött på sonens beteende. - Foto: Viafree

Magdalena Graafs ilska på Lance Hedman: "Riktig liten skit"

Magdalena Graafs och Magnus Hedmans son Lancelot "Lance" Hedman har haft en sommar fylld av fest, sprit och tjejer. Nu får Lance ta konsekvenserna – något vi får se i "Lance vs livet".


I somras fyllde Lancelot "Lance" Hedman 18 år, och som vilken tonåring som helst så vill Lance självklart passa på att leva livet. 

Men det kan lätt bli lite för mycket av det goda. Hur det artar sig ser vi ett smakprov i Viafrees realityserie "Lance vs Livet" där tittarna får följa med i Lances liv.

Under sommaren var Lance i Marbella – och där blev det Champagne, tjejer och sena nätter. I uppknäppt skjorta har Lance hållit ställningen på dansgolvet på nattklubbarna– men när baksmällan börjar göra sig påmind står det klart att Lance inte har lika mycket koll på de andra bitarna.

Lance Hedman har struntat i träningen och festat istället. Bildkälla: Viafree

– Han har liksom lajat omkring och varit en självgod, hybris-snoris, säger Lances mamma Magdalena Graaf i "Lance vs Livet".

Även pappa Magnus Hedman är sammanbiten. När han ser klippen från Lances festkvällar så har han ett och annat att säga.

– Jag ser inga träningsbilder. Skälet till det är att han inte har tränat. Han har bara ätit och druckit, säger Magnus.

"Har druckit shots och tränat i sängkammaren"

Lance berättar att träningen har gått katastrofalt dåligt. Den enda träning han fått är att använda armen för att shotta. Han säger att han även har tränat i "sängkammaren". 

– Det tar tid att bygga upp någonting, men det går jävligt snabbt att rasera det, säger Magnus.

Lance Hedman är inte lika pigg som han brukar vara...Bildkälla: Viafree

Bättre blir det inte sen när Lance får reda på hur mycket pengar han har på kontot. Eller ska vi säga något mindre. Han har nämligen 660 kronor på kontot. 

Magnus som har tillgång till Lances konto ser att Lance gjorde av med över 3300 kronor när han var ute på en bar i Marbella. Lance berättar att han helt enkelt mår skit.

"Jag var skitsur!"

Magnus sätter sedan ner foten och säger att han inte pallar att se på när Lance bara "super, super och super".

I sin blogg berättar nu Magdalena om sin ilska mot den 18-åriga sonen.

"Inte ett av de roligaste avsnitten att se som mamma. Jag lämnade faktiskt kvar Lance i Marbella. Jag var SKITSUR! Han körde tonårsstil, lyssnade inte, tog inte ansvar och betedde sig som en riktig liten skit. NYTTIGT! Jag hade kunnat ”lösa” problemen. Men ibland är det viktigt att det blir konsekvenser. Ett wake up call", skriver Magdalena i sin blogg.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

1 timme sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

1 timme sedan
Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november. Boken "Två röster, en historia" är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

Julia Franzén rånad i soprummet – det här tog tjuven

1 timme sedan
Julia Franzén blev under veckan rånad av en tjuv medan hon väntade på en taxi. Men vad fick den elaka tjuven egentligen med sig?